Årets första AlmaNova – ute i mars!

0
579

Har du ännu inte förnyat din prenumeration av AlmaNova kan du fortfarande göra det fram till SISTA FEBRUARI för att ta del av nästa nummer på TEMAT: NATURENS läkeörter.

Här följer två av de tio spännande artiklar som TEMAnumret innehåller:

OBS. eftersom vi under året lanserar en digital utgåva kommer detta nummer inte finnas tillgänglig som papperstidning om man beställer i efterhand.

LISA KOCK –

FRÅN FOTOMODELL TILL SCHAMAN

Lisa Kock är örtmedicinaren som undervisar i att tillverka tinkturer av medicinalväxter, helande oljor och blomsterdroppar och brinner för att lära människor att börja betrakta växter som en sann resurs, både för fysisk hälsa och som energimedicin. Hon står samtidigt med fötterna i olika kontinenter; en fot i hemmet på Ingarö, och en annan fot i Costa Rica där hon hämtar sin urkraft. AlmaNova har träffat svenskan som arbetar med sin egen läromästare, den internationellt välkände Alberto Villoldo.

ALBERTO VILLOLDO-

ANDENS MEDICIN

I boken Andens medicin får läsaren göra en resa genom samma läkningsprocess Alberto Villoldo själv genomgått. Hans egen kropp var som ”en karta över de djungler och bergslandskap där han själv arbetat som antropolog och där han dragit på sig de dödliga kryp som bosatt sig i hans inre”. Det är en fascinerande och upplysande strapats där vi får följa Alberto längs hans väg från schamanistiska ritualer och avgiftningsprocesser via fasta till en inre stärkande resa för att befria sig från skadliga övertygelser för att till sist bli ett med Anden.

 

Skaffa en prenumeration av AlmaNova 2021 redan idag för att få detta TEMAnummer:

 

DELA
Föregående artikelVilket land är bäst på poker?
Nästa artikelManifestation för Frihet – ledd av Filip Sjöström
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR