Ayurveda på Bohemian Masala

2
677

Bohemian Masala i Varkala, Indien är en idealisk plats om man vill få en djupgående ayurvedisk behandling. AlmaNova var på plats för att testa. Då konceptet grundar sig på helheten, ser man till dieten, yoga, örtmediciner och massager för att bidra till kroppens självläkande förmågor. Doktor Venu förklarar.

För att läsa om hur vår reporter blev kvitt sin utbrändhet och sömnlöshet läs hela reportaget genom att bli prenumerant:

      

DELA
Föregående artikelLäkaren som blev medicinsk flykting
Nästa artikelJannes örtteer
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

2 KOMMENTARER

  1. Hej!
    Jag har varit i kontakt med er via Grytenius Akademy. Det var intressant med de ämnen som ni tog upp på intervjun och jag blev genast intresserad av att kolla upp er tidning.

    Kan man få kontaktuppgifter till den kliniken som ni har besökt och testat ayurveda?

    Varma kramar
    /Elham

LÄMNA ETT SVAR