Eckart Tolle – Lev i nuet

0
4587

Vad skulle du säga om jag berättade att du nu har möjlighet att gå en gratis kurs med en av vår tids mest klarsynta, insiktsfulla och visa läromästare? Det finns nog ingen på denna planet som är så tätt förbunden med ordet NU som Eckhart Tolle. Och vi har den stora glädjen att för första gången erbjuda en fantastisk kurs med denne man i Sverige (på svenska såklart).

Med den helt kostnadsfria videoserien “Lev i nuet” vill han få oss att stanna upp och inse att vi inte behöver springa efter meningen med livet längre. Den finns här, bara vi öppnar våra ögon. Häng med den 1 maj då vi startar resan tillsammans. På svenska naturligtvis!

Lev i nuet – gratis videoserie på svenska med Eckhart Tolle

Läs mer och registrera dig på denna länk

Vi tillbringar merparten av våra liv i det förflutna eller i framtiden                           Har du tänkt på hur många av oss som ständigt reflekterar över vårt förflutna? Kanske handlar det om att “Jag skulle inte ha skrikit på min chef!” eller “Jag skulle ha tagit bättre hand om mina barn” eller “Om jag bara hade pluggat mer inför tentan”.

Men det är inte bara det. Vi försöker dessutom, väldigt ofta, förutse vår framtid med minnena av vårt förflutna i åtanke. Exempelvis, “Hur kommer min chef att reagera på min presentation i nästa vecka?”, “Hur kommer min partner att reagera om jag säger att jag inte har lust att följa med på middag hos hans/hennes vänner?

Du känner säkerligen igen dessa “tänk om”-frågor. Vi har alla ett hat-kärleksförhållande till dem. Dessa frågor grundar sig nästan alltid antingen i det förflutna (där vi tänker på saker som hände för länge sedan) eller i framtiden (där vi tänker på saker som skulle kunna hända) – Man kan helt enkelt säga att vi lever en stor del av våra liv antingen i det som redan har hänt, eller det som potentiellt skulle kunna hända…

Med detta vill vi presentera dig för en av vår tids mest klarsynta, insiktsfulla och visa läromästare. Det finns nog ingen på denna planet som är så tätt förbunden med ordet NU som Eckhart Tolle. Och vi har den stora glädjen att för första gången erbjuda en fantastisk kurs med denne man i Sverige (på svenska såklart):

Hitta din egen livskraft i videoserien “Lev i nuet” – en gratis online videoserie med Eckhart Tolle med start den 1:a maj 2020!

Läs mer och registrera dig på denna länk

DELA
Föregående artikelPrince Charles botad från Corona
Nästa artikelVad du bör veta om Coronaviruset
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR