Föreläsning om hampa – Nyköping

1
496

Välkomna till en föreläsning & Matlagningskurs om                      Hampans fördelar med David Appelgren

David Appelgren är hampabonden som är grundare av sidan Matfusket och Sveriges första Quinoaodlande bonde. David är även ordförande i det Svenska Hampaförbundet.

Var? På Eko-byn Kila Smedstorp utanför Nyöping

Tid? Söndag 1:a November kl 11.00 – 14.00

Kontakt: Vijaya Stockholm på vijaya.stochholm@nykoping.se

OBS: begränsat antal platser så först i kvarn-regeln gäller.

Eko-byn Kila Smedstorp                                                                                                Kila Smedstorp är en biodynamisk ekologisk gård med en gårdsbutik, självförsöjande med honung, surkål, lök, ägg, vitlök, grönkål, potatis, ärtor, bönor.                                        Kjell Mattsson har stått på torget och sålt i 30 år . Och nu tar barn och barnbarn över. Kjells dotter Vijaya arrangerar hampakursen med den välkände hampabonden David Appelgren. Själv är Vijaya Yogalärare och arbetar med flera olika naturliga behandlingsterapier.                                                  

Föreläsning med David Appelgren
Missa inte temadagen om att odla hampa i liten eller större skala. Då inspireras du av mer djupgående och grundläggande hampakunskap och om hur man odlar hampa.
Du får ta del av hampans historia, medicinska effekter, den nya lagstiftningen med mera. Hampans fibrer kan förutom till mat, dryck och kosttillskott användas vid husbygge och för att göra ekologiska, miljövänliga kläder samt ekologiskt papper etc.

Kostnad för föreläsning: 150 kr.

DELA
Föregående artikelNytt nummer ute nu!
Nästa artikelHEAL Summit – gratis onlineevent
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR