Gratis event om läkning – Alberto Villoldo

0
2481

Först måste du bota din okunnighet…

… Detta sade den erfarne shamanen till den unge Alberto Villoldo som hade packat sina väskor och rest in i Amazonas djungel för att utforska sanningen om sjukdom och hälsa. Men vad var det som förde den unge vetenskapsmannen till djungeln till att börja med?

Innan Alberto Villoldo bekantade sig med shamanismen forskade han på den mänskliga hjärnan som anställd vid Universitetet i San Fransisco. Han hade förstått hur psykosomatisk sjukdomar uppstår, men hur kunde han läka dessa? Det var den stora frågan.

Just som han en dag stod och studerade en del av en mänsklig hjärna genom ett mikroskop, fick han ett intuitivt infall: ett genombrott som skulle förändra allt…

Han insåg plötsligt att han tittade igenom fel ände av mikroskopet. Istället för att leta efter svaret på hans fråga i det mikroskopiska, så bestämde han sig för att bredda perspektivet till makronivå istället. Detta beslut ledde honom in på en resa som han aldrig kunnat drömma om.

Signa upp dig här: Energimedicin – Shamanens väg till helande:                              En gratis masterclass

 

Hans kollegor skakade på huvudet när han annonserade att han skulle stänga ner sitt forskningslaboratorium i San Fransisco och istället byta ut det mot ett par vandrarkängor och en flygbiljett till Amazonas.Men han höll fast i sitt beslut och drog iväg på sin resa. Hans sökande förde honom till shamanerna i Sydamerika. Och här fick han sin första utmaning…

Han fick bekanta sig med ödmjukhetens konst. Efter att ha lämnat sin status och sitt laboratorium i San Fransisco fick han börja om som student. Det visade sig nämligen att den erfarne läkaren och vetenskapsmannen var rik på kunskap men fattig på visdom.

Den kunskap som han hittills hade byggt upp visade sig på många sätt vara mer ett hinder än en fördel när det kommer till att skapa hälsa inifrån och ut. Och varför är det så?

Med hjälp av information klargör vi vilka sjukdomar vi har och varför vi är sjuka. Visdom hjälper oss sedan att bota dem.” – Dr. Alberto Villoldo

Shamanerna har en helt annan bild av sjukdom och hälsa än vi är vana vid i västvärlden. Alberto tillbringade över 20 år med shamanerna i Andernas djungler och höga berg. Under sin tid där upptäckte han att vi människor består av så mycket mer än bara kött och ben.

Han upplevde djupa dimensioner och hans nya erfarenheter träffade honom med en sådan kraft att han kände det i varje cell i sin kropp. Efter sina upptäckter gjorde Alberto det till sin mission att vidareföra energimedicinens 5000 år gamla tradition och presentera det för västvärlden.

Det är ett nöje för oss att presentera Alberto Villoldos masterclass för dig. Nu har du möjligheten att dyka in i den shamanistiska vetenskapen och förstå den på djupet.

 

Signa upp dig här: Energimedicin – Shamanens väg till helande:                              En gratis masterclass

I denna gratis masterclass med dr. Alberto Villoldo lär du dig:

  • Vad vår relation till naturen betyder för vår hälsa
  • Hur det är möjligt att skapa en helt ny kropp och varför ingen är äldre än 7 år
  • Hur du kan få bukt med dina inbyggda program som jobbar för att du uppleva livet och döden utifrån vad som är ”normalt” där du kommer ifrån.
  • Vilken roll våra emotioner och visualiseringar spelar för vår hälsa
  • Vilken inverkan du har rent energimässigt på människors dagliga liv och hur ilska och avund kan förorena din och andras energi.
  • Om det är möjligt att komma åt de låsta delarna av ditt DNA
  • Varför det är viktigt att städa upp dålig energi innan den blir till sjukdom
  • Hur du kan släppa ut energi som tynger ner dig och istället börja ta ditt liv och ditt öde i dina egna händer
  • Hur du kan aktivera hemligheterna bakom en vital kropp och själ och därmed förhindra att bli gammal i förtid
  • Vilken betydelse ljusenergifältet har och huruvida det är möjligt att städa upp eventuella störningar i detta fält.
DELA
Föregående artikelEvent om Corona – Mikael Nordfors
Nästa artikelNr 2-2020
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR