Joe Dispenza Live

1
2533

I nummer 2-2019 träffar AlmaNova Joe Dispenza. Öppenhjärtligt berättar han för oss om sin egen resa till självläkning.

Joe råkade ut för en svår olycka där han blev överkörd av en lastbil. Trots att fyra specialistläkare sagt att han aldrig skulle kunna gå igen var han efter bara tio och en halv vecka tillbaka på benen igen. Under sina mörkaste stunder bestämde sig Joe för en sak: skulle han någonsin kunna gå igen så lovade han sig själv att ägna återstoden av sitt liv åt att förstå kopplingen mellan mind – kropp – materia.

– Människor blir förstärka av sin egen förmåga att läka. Inte små läkningar, utan jag talar om saker som hänt på ett ögonblick.

Läs hela artikeln i AlmaNovas papperstidning genom att bli prenumerant

 

DELA
Föregående artikelOzon – För bra för att vara sant?
Nästa artikelSynträning
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

1 KOMMENTAR

  1. Rekomenderar folk att lära av Joe Dispenza.
    Har boken och kör ofta hans övningar meditationer och sätt att bryta destruktiva mönster för att skapa nytt friskt liv.
    Hjälpt mig mycket i min helanderesa!!

LÄMNA ETT SVAR