Joe Dispenza Live

0
698

I nummer 2-2019 (ute hos läsarna i juni) träffar AlmaNova Joe Dispenza. Öppenhjärtligt berättar han för oss om hur han blev överkörd av en lastbil. Trots att fyra specialistläkare sagt att han aldrig skulle kunna gå igen var han efter bara tio och en halv vecka tillbaka på benen igen. Under sina mörkaste stunder bestämde sig Joe för en sak: skulle han någonsin kunna gå igen så lovade han sig själv att ägna återstoden av sitt liv åt att förstå kopplingen mellan mind – kropp – materia.

– Människor blir förstärka av sin egen förmåga att läka. Inte små läkningar, utan jag talar om saker som hänt på ett ögonblick. Jag talar om människor som upplever transcendentala upplevelser där de lyckats nå en avliden anhörig som misshandlade, och som de nu kan förlåta. Eller om inre upplevelser där de upptäcker en ny aspekt av dem själva. Och de upplever att de endast existerar i detta ögonblick. Det finns ingen dåtid, ingen framtid utan allt händer i nuet. När folk börjar nå en sådan förståelse inser de att den största lögn som vi gått på är att vi är linjära människor som lever ett linjärt liv. Det stämmer inte. Vi är dimensionella individer som lever ett liv inom olika dimensioner.

Läs hela artikeln i AlmaNovas papperstidning genom att bli prenumerant

Joe Dispenza kommer för första gången till Sverige! Han föreläser på det stora Eventet ”Compassion Conference 2020” den 28-29 mars 2020 tillsammans med Gregg Braden och Nassim Haramein. Mer info http://www.academycompassion.com/

DELA
Föregående artikelÖgonsjukhus som ger hopp
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR