Kolloidalt silver – användarna själva berättar (extramaterial från filmen Silverbibeln)

3
31320

I samband med produktionen av dokumentärfilmen Silverbibeln – Sveriges första film om naturmedlet Kolloidalt silver – samlades det in ett stort antal användarberättelser från vanliga människor som bor runtomkring i Sverige.

Hör dem själva berätta om hur de blev hjälpta med alltifrån psoriasis, barnfamiljers magåkommor, lungödem, husmögel, operationssår, tarmbakterier, förkylningar, urinvägsinfektioner och mycket annat.

 

se Silverbibeln, dokumentärfilmen om Kolloidalt silver här:

Ny dokumentärfilm om kolloidalt silver: Silverbibeln

 

DELA
Föregående artikelGrisuppfödning och geopolitisk matpolitik med GMO i centrum
Nästa artikelErik Enby – en nutida parallell till Semmelweis
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

3 KOMMENTARER

 1. Hej! Mycket positiv till hela filmen och allt vad den står för..mitt inlägg gäller att ni har glömt en grupp!
  De hörselskadade…som jag är och då menar jag er ljudsättning i filmen. Vill ni inte bli bättre på det så borde ni i alla fall se till att hela filmen textas! Idag finns det tydligen enkla bra verktyg för det även om jag själv inte är insatt i det. Ha bra mikrofoner nära munnarna på de som talar och skippa ALLT bakgrundsljud! Det är väldigt störande. Jag lyssnar när jag ser på filmer på datan i mitt T-slingesystem och då ska ljudet bli så bra som möjligt och gå direkt till mina hörapparater. Så jag är en van lyssnare men ljudet i denna film var TYVÄRR
  under all kritik! Men som sagt OM det är för krävande att ge bra ljud till alla se då till att det finns text!

  • Hej Ingrid,
   tack för din feed-back! På våra videosnuttar på AlmaNova är oftast ljudet översatta till svenska så där har du för det mesta allting textat. Men för att texta en hel dokumentärfilm på 1 timme har vi varken den tid eller resurser som krävs för att göra det. Om du vill bidra på något sätt med att få filmen textad så är du välkommen att hjälpa till! Du kan även titta på den engelska versionen av filmen som är textad: http://almanova.eu/new-documentary-colloidal-silver/

   Med vänlig hälsning,
   AlmaNova
   Anna (filmskaparen)

LÄMNA ETT SVAR