Linda Lundberg – Årets Gnistanpristagare 2015

0
3438

Redan när vi tog del av Linda Lundbergs bok ”Hurkännsdet?”, förstod vi att här var något stort på gång. De goda behandlingsresultaten med hennes patienter, måste komma flera till del. Detta måste spridas i bokform – för vårdbehovet är enormt!

Linda Lundberg har bevisat att nästan varje smärtsignal har en orsak. Och orsaken står nästan alltid att finna i en biomekanisk skada, där musklerna låst sig i en fast position. Genom att gå tillbaka till Strain-Counter-Strain-metoden har Linda utvecklat ett egen metod som också innefattar kraniosakral terapi, jämte kinesiologi. Då kan patienten åter bli frisk och smärtan försvinna.

Men Linda Lundberg vill något mer. Hon vill kapa vårdköerna och utbilda många människor i hennes metod. Den vetenskapliga kunskapen är på plats. Köerna till Lindas klinik har växt. Väntetiden är nu två år.

Nu måste Vårdsverige vakna och låta de läkande händerna få palpera och massera bort gamla skador. Du har tänt en gnista Linda. Och sedan vårt reportage i nr 2/2015 har du via ett nytt äktenskap blivit Linda Lundberg Svensson.

Grattis till både Gnistanpriset år 2015 och en ny make!

Text: Priskommittén – Föreningen SARA

LÄMNA ETT SVAR