Sound healing kurs – Eric Amarillo

0
2053

Den berömde Popartisten Eric Amarillo som slog igenom i början på 2000-talet med slagdängan ”Om sanningen ska fram” har efter en utbrändhet där han fått en djupare kontakt med sin innersta själs längtan sadlat om till sound healer.

Amarillo håller numera uppskattade läkande och djupgående sound healings och workshops runt om i Sverige. Nästa tillfälle hålls i en underbart vacker skogsmiljö strax utanför Askersund.

Såhär skriver Eric Amarillo själv: ”Jag vill inspirera deltagarna att minnas sin egna unika röst, och att inse vikten i att faktiskt göra sig hörd, att sjunga sig fri!

När vi friar upp halschakrat så tar vi kommandot över våra egna liv. Varje röst som gör sig hörd i denna unika tid hjälper det kollektiva medvetandet att ”tippa över”..

Under en tvådagars ceremoni sjunger vi tillsammans in den nya tiden.

Vi som samlas för denna ceremoni kommer att genomföra ett ljusarbete, det är inte en traditionell ”kurs”, detta är en sammanstrålning av våra högre änglajag som vill hela och dela något oändligt vackert till världen.. Låter storslaget? DET ÄR STORSLAGET, tillsammans sjunger vi världen fri!

Eric Amarillo tillsammans med eldsjälen bakom kursgården Sund i Askersund, Marjo Svensson

PROGRAM FÖR SOUND HEALING KURS

14 & 15 NOVEMBER:                                                                                             

08-12.00, meditational prahna breathing och aum chanting, yoga/Sufidans och balansövningar, (inga förkunskaper krävs, allt sker intuitivt och utan ord)                     

14-18 elementär harmonilära, helig geometri, följt av ”hitta din egna röst”, vi ljudar ihop och sjunger mantran och kluster                                                                                  

ca 20.30-22 kanaliserar Eric Amarillo en Sonar meditation. Dag två så har vi en liknande fm, på em har vi en Q & ”kanaliserad” A följt av gemensam meditation och uppkoppling till våra unika och kollektiva änglar/guider som förberedelse inför kvällens gemensamma kanaliserade Sonar healing meditation där alla medverkar med sin unika ton och röst.

MER INFO OM ERIC AMARILLO

Som intuitiv multiinstrumentalist och sångare kanaliserar Eric helande frekvenser och vibrationer.

Med ett unikt och banbrytande uttryck där han kombinerar uråldrig övertonssång, Ki rörelser med analog elektronik och jazz harmonik låter han det gudomliga få röst.

Som publik och deltagare i en av Erics sonar meditationer blir du ofta guidad till att själv delta i chanting och rörelser..

  • Du väcker upp sovande DNA, dessa frekvenser rensar och aktiverar våra chakran, så att du kan hantera och ta emot alla de nya ljuskoder som strömmar in.
  • Vi börjar med att gemensamt finna vår andning, låter denna sätta tonen, sen transenderar jag, all musik och frekvenser därefter är direkt kanaliserad för dig, i just det rummet, för det Nuet.

Fyra album finns inspelade med Eric Amarillos Sonar meditationer.

Youtubelänk: https://www.youtube.com/channel/UCL-Z-bNE0TgaiCa92C-iOHg

Kursgården Sund i Askersund inbjuder till vila, stillsam mediation och sköna skogspromenader

Tid: 14 & 15 November 2020

Plats: Workshopen med soundhealing kommer hålla rum på Askersunds kursgård Sund i Askersund, 5 mil söder om Örebro i naturskönt område. Övernattningsmöjligheter finns för 200 kr/person inklusive frukost.

Kursens kostnad inklusive mat: 800 kr/Dag. Det går bra att boka bara en dag.                   När kursavgiften är betald har man säkrat sin plats. OBS begränsat antal platser!                Bokning sker till MARJOSVENSSON@telia.com

 

Mer om Eric Amarillo finns att läsa i kommande nummer av AlmaNova:

DELA
Föregående artikelTungviktare utmanar läkemedelsbolag
Nästa artikelLjuger myndigheterna om CBD-oljan?
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR