Välkommen till hälsoportalen AlmaNova!

7
18014

AlmaNova öppnar upp för den kunskap som är erfarenhetsbaserad och ger verkliga alternativ att återvända till hälsa, baserad på naturliga substanser, sunda kostval, manuella terapier, men som också tar tillvara den idag växande kunskapen hur man med specifika frekvenser, rytmer kan återställa eller stärka kroppens inneboende självläkande krafter.

AlmaNova erbjuder ett alternativ som skolmedicinen stängt dörren för; Naturlig Holistisk Hälsa. Alma Nova öppnar också för teorier och diskussioner om det som är angränsande till hälsa, omvärld, och vår miljö och ger här förslag till lösningar i våra framtidsfrågor.

I Portalen publiceras även artiklar om samhällets maktstruktur och de medel som nuvarande maktstrukturer använder sig av ­ men som har en koppling till hälsa ­ exempelvis matproduktion baserad på GMO.

AlmaNova ska vara inkluderande. Om du vill stödja den att bli ett organisatoriskt nav för Sverige, Norden, ja, hela Europa får du gärna
göra det genom att ta med din kunskap till debatten här och genom att sprida den kunskap vidare som du finner på portalen. Portalen kommer att ha flera experter som diskuterar aktuella frågor och ger råd om hälsa.

AlmaNova papperstidning består av en redaktion med tre journalister:

Anna Böhlmark, pressfoto
Anna Böhlmark, pressfoto

ANNA BÖHLMARK, kommer ursprungligen från Sollerön utanför Mora och har sedan många år arbetat som journalist och dokumentärfilmare. Jag är utbildad vid Italienskt universitet (master i kommunikations-vetenskap), där jag bott i 14 år. Jag behärskar särskilt italienska, men även spanska, franska, engelska och kinesiska. Sedan sju år tillbaka skriver och fotar jag för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Jag har även filmat, redigerat och producerat flera dokumentärfilmer, bla filmen “Silverbibeln” om kolloidalt silver. Journalist och webbredaktör för AlmaNova. Mitt företag heter Pelicana

monapressbild
Mona Nilsson, strålningsexpert & författare

MONA NILSSON från Falkenberg                          
Har sedan 2003 bedrivit granskande
journalistik. Skrev under många år
för Miljömagasinet. Mona är specialiserad
på frågor som rör hälsorisker med strålning
från trådlös teknik och elektromagnetiska
fält. Hon har författat “Mobiltelefonins
hälsorisker” (2010) och “Spelet om 3G”
(2005) samt många artiklar på samma ämne. Journalist för AlmaNova.
Ordförande i Strålskyddsstiftelsen
www.stralskyddsstiftelsen.se

 

ingo-flamingoINGEMARLJUNGQVIST från Skene
Grundade 1990 Föreningen SARA & Tidningen
2000-Talets Vetenskap 1996. 20 års
bakgrund som chefredaktör.
En bakgrund som gymnasielärare. Författare
till boken AIDS-Tabu (1992).
Medverkade på första världskongressen om
cancer med Erik Enby i Sydney 1994.
Har en doctor of Science från OIUCM, Colombo,
Sri Lanka (1999)
Chefredaktör & Ansvarig utgivare AlmaNova.

DELA
Föregående artikelAnna Böhlmark på hälsoresa i Italien, Hongkong, Grekland och Sverige
Nästa artikelLakshmi hudvårdsprodukter – Annons
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

7 KOMMENTARER

 1. Tack, det behövs en stark folklig rörelse mot den etablerade läkemedelsindustrin som har representanter bland våra egna myndigheter. Jag skulle vilja öppna frågan om vår mat och dess brist på mineraler och vitaminer idag jämnfört med hur det var på 30 talet. Om jag har rätt motsvarade 1kg morötter då 20kg morötter idag oavsett Ekologiskt odlat

 2. @Morgan
  Det går att producera näringsrik mat, förutsatt är att jorden som ska brukas berikas med de mineraler den saknar. Det optimala är att ge jorden ett så idealt näringstillskott som möjligt, inte för mycket och inte för lite. Detta kan endast ske utifrån analys av jordprov och ett recept som beräknas på den labanalysen.

  Har tidigare skrivit lite om saken på News Voice: http://newsvoice.se/2014/08/16/kosttillskott-eller-fullvardig-kost/
  Mer info kan fås genom http://www.soilminerals.com

  Håller på en del själv, en provodling är på gång i Värmland. När väl den tillsatta näringen har bundits till jorden behöver endast små årliga givor tillsättas. Metoden har använts i alla klimat och på alla kontinenter. Den möter hårt motstånd från rigorösa biodynamiker, etc, och vissa givor är inte godkända inom krav-odlingen, men odlingsresultaten talar för sig själv. Det är helt enkelt ett revolutionerande system vars främsta egenskap är förmågan att producera näringstäta grödor, precis det Du efterlyser.

 3. Lycka till med Almanova! Intressant med mångsidigt intresse för hälsa. Har man rötterna i jorden och växt upp med grönt och nyttigt så vet man hur viktigt det är. Önskar dig allt gott gör jag, som också har Sollerön och Rothagen som mitt ursprung.

 4. Hej ni på Alma Nova! Igår när jag betalade in prenumerations avgiften för 2017 så glömde jag att skriva min e-post adress. Hoppas jag får tillgång till filmen “Cancer och mikrober” som ges ut av Alma Nova 2017. Trevlig helg.

LÄMNA ETT SVAR