Online healing kurs

0
681

“Allt och alla är ett vibrationsfält. Vibrationsfältet bär information, energi och materia.”
-Dr och mästare Zhi Gang Sha & Dr Rulin Xiu, Tao Science

Enligt Tao-vetenskapen beror det på negativ information i själen, hjärtat, sinnet och kroppen när vi upplever utmaningar i livet, i vår fysiska, mentala, känslomässiga kropp, i våra relationer eller i vår ekonomi.

För att kunna läka och förändra vibrationsfältet måste vi ändra budskapet, den negativa informationen, till positiv information. Vi måste använda verktyg och metoder som har förmågan att ändra de negativa budskapen och arbeta direkt på informationsnivån (kvantnivå eller själsnivå).

Tao Healing Hands är en andlig överföring som bär frekvensen och vibrationen, den positiva informationen, energin och materian från Tao, källan till allt liv.

Tao Healing Hands bär och utstrålar den positiva informationen om kärlekens källa, förlåtelse, medkänsla och ljus. Dessa egenskaper kan omvandla negativ information och skapa ett rent, positivt, högvibrerande fält. De kan avlägsna energiblockeringar och ge ett jämnt och fritt energiflöde.

Tao Healing Hands kan användas i många situationer, från vardagliga problem till allvarliga kroniska sjukdomar och mentala och emotionella problem.

Alla, från alla bakgrunder, traditioner och yrken kan utbilda sig till Tao Healing Hands Practitioner. Tao Healing Hands är kompatibel med alla andra healingmodaliteter och kan öka deras effektivitet och har hjälpt tusentals människor att frigöra sig från stress och smärta, att finna lycka och att upptäcka nya förmågor och större potential. Tao Healing Hands kan hjälpa till att utveckla den andliga energigrunden och de andliga kanalerna hos en människa.

Certified Master Teacher of the Tao Academy Magdalena Kusch

Tao Hands Healer Training erbjuds av certifierade Master Teachers från Tao Academy i Toronto (grundad av Dr och Master Zhi Gang Sha) och för första gången erbjuds den i Sverige, Funäsdalen samt på distans via webinar online samtidigt av den enda certifierade Master Teacher i Sverige, Magdalena Kusch.

För mer information om utbildningsprogrammet Tao Hands Healer Training Program, vänligen gå till

https://www.purity.academy/healer-training/

Om du vill uppleva Tao Hands helande kraft kan du delta i den kostnadsfria helande kvällen tisdagen den 27 juli kl. 18.00-19.00 via vårt Online webinar.

Anmälan via e-post till TaoHands@purity.academy

SIGNA UPP DIG PÅ FACEBOOK EVENTET

DELA
Föregående artikelTabubelagda sjukdomen HS
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR