Våra författareANNA BÖHLMARK
FRÅN SOLLERÖN. Hon har en master i kommunikations-vetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer (Biskops Arnö dokumentärutbildning). Chefredaktör för AlmaNova.
Se Artiklar.


NONNA LARSSON
FRÅN MALMÖ. ATT LEVA FRI, var hon än befinner sig i världen står högt på hennes agenda. Är numera skriven i Höör, Skåne. Nonna är en levande vägvisare till naturlighälsa och naturliga behandlingar. Vill belysa dolda sanningar samt så brinner hon för att ge människor kraft och mod att följa sina hjärtan. Författare till boken ”Skriv om kärlek”. Gästförfattare. Se Artiklar.

AGNETA SCHNITTGER
La Reunion, Frankrike MED DR, med svensk specialistutbildning i gynekologi och obstetrik samt fransk vidareutbildning i nutrition och diabeteskunskap på medicinska fakulteten, universitetet i Montpellier. Certifierad i funktionsmedicin. 2019 Fun Med, Stockholm. Klinisk verksamhet som universitetsläkare i Linköping och grundare av privata Karolinakliniken. Gästförfattare på AlmaNova. Se Artiklar.