Vad är AlmaNova?

0
975
AlmaNovas chefredaktör Anna Böhlmark

AlmaNova är tidskriften som bygger broar mellan vetenskap, andlighet och hälsa. AlmaNova vill upplysa och inspirera till att uppnå en kreativitet och en livsenergi som är människans naturliga tillstånd.

Som namnet betyder – Alma Nova – är Alma själen och Nova nya. Den nya själen. Vi behöver tänka om vad gäller hälsan. Vi behöver ta med själen in i detta helhetstänk.

I det kvantfysiska paradigmet finns ingen separation mellan energi och materia. Därmed inte heller mellan vårt sinne och vår kropp. Välmående uppnås när man finner balans i flera av våra olika nivåer. En fullkomlig hälsa är både mental, andlig, fysisk, känslomässig och sensorisk.

Av Anna Böhlmark, Chefredaktör för AlmaNova

 

DELA
Föregående artikelSveriges egen Gandhi
Nästa artikelPCR-tester – ett aprilskämt?
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR