Vad är AlmaNova?

Vad är AlmaNova?

2
3900
AlmaNovas chefredaktör Anna Böhlmark

AlmaNova är tidskriften som bygger broar mellan vetenskap, andlighet och hälsa. AlmaNova vill upplysa och inspirera till att uppnå en kreativitet och en livsenergi som är människans naturliga tillstånd.

Som namnet betyder – Alma Nova – är Alma själen och Nova nya. Den nya själen. Vi behöver tänka om vad gäller hälsan. Vi behöver ta med själen in i ett helhetstänk.

Nutidens människa lider ofta av separation. En tiondel av svenskarna äter depressiva medel. Men varför är så många deprimerade?

AlmaNova stannar inte på ytan utan dyker djupare ner i mänsklighetens existens. Vi granskar myndigheternas ofta alltför strama direktiv. Vi ifrågasätter företagens påverkan på människor och myndigheter. Och vi lyfter de goda initiativen som görs för att gynna människan och planetens välbefinnande.

Verklig hälsa uppnås enbart när vi når balans inom flera olika områden – det mentala, fysiska, biologiska, energimässiga, känslomässiga, andliga och sensoriella. För att nå dit krävs att vi gör medvetna val för vår hälsa.

Av Anna Böhlmark, Chefredaktör för AlmaNova

 

2 KOMMENTARER

  1. Hej Anna B.
    Jag undrar om du vet ifall Susanna Johansson är verksam med sin laserterapi?
    Eller vad som hänt med henne. Har du hennes kontaktuppgifter så skulle jag
    vara mycket tacksam.

LÄMNA ETT SVAR

%d bloggers like this: