Marika Pagan: Kvantflöde räddade mig

0
14271

Det här är en berättelse om en kvinna som inspirerar med sin styrka.

Få kan stoltsera med att de övervunnit en naturkatastrof, en våldtäkt, en svår barndom, att bli övergiven av sin familj, mordförsök och en bilolycka och samtidigt fått en mirakulös vändning i livet när hon kommit i kontakt med kvantfysik och kvantflödesbehandling.

Den styrka och det mod som Marika uttrycker ger hopp för mänskligheten. Hon är ett levande exempel på att vi alla inom oss bär på en kraft som med lite hjälp utifrån kan övervinna i princip vad som helst i livet.

På grund av en nervmuskelsjukdom, CMT, gick bägge Marikas fötter sönder. Efter omfattande operationer hamnade hon senare i rullstol.

Men trots att Marika blev rullstolsbunden hade hon ett brinnande hopp inombords om att komma igen. Att kämpa vidare. Om det är något som Marika lärt sig på sin tuffa livsväg så är det att aldrig ge upp hoppet. Så hon sökte hjälp.

Läs om Marikas resa med Instant Transformation här

Av Anna Böhlmark

Artikeln är ett utdrag ur artikeln om Marika som kan läsas i AlmaNova nr 1-2018. Få AlmaNova hem i brevlådan eller digitalt genom att prenumerera!

DELA
Föregående artikelViktoria – frisk från depression
Nästa artikelPrenumera
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

LÄMNA ETT SVAR