Livsuniversitetet – Livslusten

1
332

“I frigörande andning fyller jag mig själv med syre och livsenergi så att jag väcker mig själv till liv. När jag förhöjer min livsenergi kommer jag också i kontakt med det som är avskärmat och bortträngt, med allt som jag inte har vågat uppleva”. Så berättar Lena Kristina Tuulse, grundaren av Livsuniversitet, om hur hennes liv förändrades radikalt tack vare frigörande andning.

Läs hela artikeln om Livsuniversitetet genom att bli prenumerant:

DELA
Föregående artikelNummer 3-2022
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

1 KOMMENTAR

  1. Hej Anna,

    Stort tack för ett fint och innehållsrikt reportage! Jag skall gärna sprida länken och tycker att Alma Nova tar upp så många värdefulla aspekter på livet och vår situation på jorden med dess potensialer och möjligheter!
    Du gör ett stort och viktigt arbete med Alma Nova! Vilken begåvning du är!
    Önskar att jag vore med på konferensen som sker i helgen. jag har just kommit hem från Italien där jag undervisade och ledde andning för en grupp kvinnor! En fantastisk vecka!
    Kram

LÄMNA ETT SVAR