Livsuniversitetet – Livslusten

1
1013

“I frigörande andning fyller jag mig själv med syre och livsenergi så att jag väcker mig själv till liv. När jag förhöjer min livsenergi kommer jag också i kontakt med det som är avskärmat och bortträngt, med allt som jag inte har vågat uppleva”. Så berättar Lena Kristina Tuulse, grundaren av Livsuniversitet, om hur hennes liv förändrades radikalt tack vare frigörande andning.

Läs hela artikeln om Livsuniversitetet genom att bli prenumerant:

1 KOMMENTAR

  1. Hej Anna,

    Stort tack för ett fint och innehållsrikt reportage! Jag skall gärna sprida länken och tycker att Alma Nova tar upp så många värdefulla aspekter på livet och vår situation på jorden med dess potensialer och möjligheter!
    Du gör ett stort och viktigt arbete med Alma Nova! Vilken begåvning du är!
    Önskar att jag vore med på konferensen som sker i helgen. jag har just kommit hem från Italien där jag undervisade och ledde andning för en grupp kvinnor! En fantastisk vecka!
    Kram

LÄMNA ETT SVAR