Medveten Andning

2
5099

Fokus i Medveten andning

ligger på att optimera de cirka tusen andetag som vi tar varje timme. Går dessa att förbättra? Och är det i så fall tänkbart att det även går att förbättra syresättningen av hjärnan och att vi därmed ska kunna fatta lite klokare beslut? Här berättar grundaren bakom framgångssagan Medveten Andning om hur och varför just andning kom att spela en så viktig roll i hans eget liv.

Läsa hela artikeln här genom att bli prenumerant:

DELA
Föregående artikelIatrogen sjukdom – hela artikeln
Nästa artikelCorona versus Aids
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

2 KOMMENTARER

  1. Hej!
    Varför intervjuar ni i stället inte Anders Olssons lärare i metoden Boris Aranovich, som tagit metoden från Ryssland till Sverige? Han bor i Stockholm och utbildar i den och andra metoder. Han berättade när jag gick kurs hos honom, att metodens upphovsman i Ryssland är professor Buteyko. Därför tycker jag att metoden borde kallas Buteykoandning.

    • Hej! Genom åren har vi redan skrivit två artiklar om Boris Aranovich och hans metoder som vi uppskattar väldigt mycket. Alla har sina unika metoder och vi lyfter fram de olika metoderna i AlmaNova. Mvh

LÄMNA ETT SVAR