Sven – från rebell till profet

0
13429

För Sven Lindblom, som hela livet gått emot strömmen och aldrig passat in i något fack, blev mötet med kvantfysiken som att komma hem.
Nu blev han del i ett större sammanhang. Och nu visste han vad han ville kämpa för.

Att sprida kunskapen om kvantfysik vidare och att utforska vad som är möjligt att åstadkomma med kvantfysiska verktyg har sedan dess varit det som Sven brinner för. När han själv berättar om hur kvantfysiken förändrat hans eget liv talar han med sådan glöd, att även den torraste torrboll skulle kunna fatta eld.

– Jag har alltid arbetat lite annorlunda. Jag har alltid jobbat lite vid sidan om den vetenskap som jag är utbildad inom eftersom jag vill kunna tänka själv.

Nu på ålderns höst har vinden vänt för Sven. Från att vara rebell har han blivit profet. Hans metoder för att behandla hästar har erkänts och folk strömmar in till hans hästklinik från Sveriges alla hörn.

Av Anna Böhlmark

Utdrag ur artikeln om Sven Lindblom. För att läsa hela artikeln om hur han behandlar både människor och hästar med kvantflöde, bli prenumerant på AlmaNova!

DELA
Föregående artikelKampen om CBD-oljan
Nästa artikelViktoria – frisk från depression
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

LÄMNA ETT SVAR