Maria på c/o Health mikroskoperar på blodet

1
948

Hur gör man för att kontrollera status på immunförsvaret och för att sedan optimera det? Den kanske idag enklaste och mest tydliga metod som finns är blodmikroskopering.

Tusentals människor i Sverige uppsökte genom åren den välkände läkaren Erik Enby. Det var inte bara cancersjuka som kom till honom, utan även de som ville få en utvärdering och noggrann koll på sitt blod. Han var nämligen den svensk som hade konstaterat att nästan allting kan upptäckas i blodet, långt innan något blommar ut i kroppen i form av sjukdom.

Det finns modiga människor runt om vårt avlånga land, som nu för Enbys kunskaper vidare, och på sitt eget unika sätt mikroskoperar på sina klienters blod för att, likt Enby, erbjuda ett alternativ till den sjukvård som tror att vårt blod är innehållslöst och sterilt. Den bilden som sjukvården har är väldigt långt ifrån den bild som Maria Troive Lindell har på vårt blod. ”Det är i blodet som vi kan utröna om vi har bakterier, parasiter eller virus. Tack vare blodbilden kan vi sedan komma åt orsaken bakom ett dåligt fungerande immunförsvar och trötthet”.

För att läsa hela artikeln, skaffa en prenumeration idag!

För mer info se http://cohealth.se/

DELA
Föregående artikelTemanummer Psykisk ohälsa
Nästa artikelVirus som Vapen – av Ingemar Ljungqvist
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR