För Frihet och Sanning                                                                                                 

För tredje gången hade Filip Sjöström och Max Winter kallat till drabbning för att manifestera och grovt skissa upp huvuddragen för ett nytt samhälle. Båda att ersätta det gamla likafullt som att vara de första som går ut öppet för att förhindra den globala elitens propåer om en ny världsordning á la 1984.

Denna gången var färgtemat blått och gult – Det var gu´bevars den svenska Nationaldagen. Gången innan hade den röda färgen dominerat. Det var ju då den 1:a Maj. Den röda färgen symboliserade såväl arbetarrörelsens kamp för människovärde likaväl som den bar med sig budskapet om kärlek till allt levande.

Den 6:e  juni                                                                                                                 När klockan närmade sig 14 i Berzeliparken hade det inte samlats lika många som vid Tusenmannamamarschen den 6 mars, men det fattades inte så många hundra upp till tusentalet och det var människor som denna gången mitt i sommarvärmen bar med sig både glädjen och tillförsikten. Högt uppe i luften surrade en drönare, även om armadan av Polisens piketbussar inskränkte sig till ett fåtal fordon. Och så prick klockan 14 brakade det loss och banderollen vecklades ut och den för dagen nyfriserade Samuel Andreasson var det månghundrade tågets mest hoppfulle och dynamiske megafonutropare. “Frihet och Sanning” ekade ut över Strandvägen och likadant “Pandemilagen är ett brott mot Grundlagen”.

Jantelagen satt djupt hos poliserna                                                                          

Men det finns en annan lag i vårt land som är djupt inpräntad i våra inre och det är Jantelagen. Det är den som inifrån säger ifrån att du ska inte tro att du är någon. Det är den lagen som gör att poliserna som länge under tågets resa glatt vinkade till oss, men när de till slut fick order i öronsnäckan att för syns skull gripa ett antal gamla tanter och gubbar så tog Jantelagen överhand. De hade ju ändå bara några minuter innan fått lyssna till Christoffer Lundquists tal som till stora delar var direkt riktat till poliserna – att de skulle lyssna till hjärtat istället. De gjorde verkligen så så länge Christoffer talade men så tog ordern från högre ort ut sin rätt. Den att vi ska lyda – och lyda blint.

Christoffer Lundquist tidigare musiker med band som bland annat Roxette, ställde sig för dagen upp och bad poliserna lyssna till sina hjärtan – för där bor den frihet ingen kan ta ifrån oss

Men för de övriga i tåget vi som ställde upp gratis gjorde vi samtidigt en övning i att bryta mot  Jantelagen – och det gjorde vi. Nu var det inga småaktiga intriger längre utan skratt och leenden som präglade våra nunor. Inte ens Expressens utsände Gusten Holm såg särskilt ledsen ut. Det var först när han kommit hem till tangentbordet han skulle avfyra en salva mot Frihet och Sanning och lyda husbondens order.

Tillbaka till Jantelagen                                                                                                Trots att det hade hänt så stora avslöjanden de senaste veckorna före marschen så matchade vi inte Londonbornas glöd. I London hade det bara dagarna före varit uppemot miljonen med människor som bland annat visade upp sin avsky mot vaccinationspassen.     I Stockholm hade det behövts tusen sådana tåg för att matcha London. Men självklart fanns det många i Sverige som förstod att vaccinationspassen var ett sätt att införa apartheid även här. Det debatterades också friskare än någonsin huruvida det hysteriska viruset blivit tillverkat på gentekniklaboratoriet i Wuhan – med stor finansiering från USA  (med medverkan av Anthony Fauci).

Marianne Liljeholt värnar barnen                                                                          Däremot ser de ibland oss som sätter sin tillit till Mikovits och Montagnier vetenskapliga slutsatser att åtminstone barnen måste skyddas. Marianne Liljeholt, sjuksköterska från Arboga höll det mest känslosamma anförandet, där hennes varningar där vi måste skydda barnen inte lämnade någon i publiken oberörd. Trots att hon bara befann sig ett stenkast från TV-huset är hon där totalt portad från att nå ut – och hon är kanske den person som mest fått åka i polisens piketbilar.

Filip Sjöström                                                                                                              Filip Sjöström inledde sitt anförande med dagen D, den sjätte juni 1944, då de allierade byggde ett brohuvud över till det nazistockuperade Europas fastland. Ett brohuvud behövdes för att besegra den tidens onda krafter. Han har varit arrangör för tre av årets manifestationer och ser sig själv som den brohuvudsbyggare som verkligen behövs för att trygga en framtid, där såväl Frihet och Sanning får rymmas. Han sa också att vi nu befinner oss i ett Tredje Världskrig – inte med kulor och granater – men där man med rädslan som verktyg förvridit tankarna hos de flesta och skrämt majoriteten till tystnad och underkastelse. För detta har han mött både beröm och beundran, men också hat från de som inte orkat söka sanningar utanför det  offentliga berättelsen.

Christoffer Lundquist flankerad av huvudtalaren Filip Sjöström spelade tillsammans en vacker duett

Hatet                                                                                                                             Att man hatar en människa som själv utsätter sig för fara att åtminstone bli bötfylld för att stå upp för frihet – är ju faktiskt märkligt. Men jag tror att hatet kan förklaras med vår svenska Jantelag. Vi har blivit utsatta för en sådan massiv skrämselpropaganda att väldigt många av oss har förlorat den moraliska kompassen jämte den egna kritiska förmågan att tänka själva. Filip Sjöström kan komma att bli historisk som frihetshjälte som den förste i Sverige som utmanade – men det beror på vem som vinner; för det är segrarna som skriver historien. Det som borde varit en självklarhet  är att pandemilagen och vaccinationspassen varit omöjliga om inte Jantelagen funnits på plats. Det är just den lag som förutom att förminska oss själva också får oss att trycka ner varandra. Istället för att se till sin medmänniskas förtjänster först och bara diskret påpeka bristerna så reagerar vi med kraftfulla nej mot det mesta. Så reagerar jag också själv men försöker hejda mig och istället bejaka mina medmänniskors förtjänster. Hela Frihetsrörelsen och dess mål är det inte många som säger emot, men då borde man istället i första hand lyfta varandra. Ett exempel är alla kommentarsfälten på bloggarna där man i tid och otid öser ut sin galla över mainstreammedia, oansvariga politiker osv. Ett icke konstruktivt sätt att uppnå kraftsamling på. Istället hade det varit betydligt mer framgångsrikt att lyfta fram de bland oss som kommer med de riktiga upplyftande texterna som borde spridas. Det vore också önskvärt att var och en börjar med att lyfta varandras goda sidor.

Riksdagslistan                                                                                                             Mitt eget största “bakslag” var när jag glad och upprymd efter Tusenmannamarschen skickade ut ett brev till 25 mer eller mindre kända personer som i olika frågor tagit ställning mot Coronakrisens globalister och försökte få dem att formera sig till en Riksdagslista. Men se det blev bara några få ja. Uppenbart kunde dessa självständigt tänkande människor inte med tanken överbrygga Jantelagen och istället hängde upp sig på vissa andras egenskaper och kunde på så vis omöjligen ställa upp. Kan man inte organisera sig och utveckla en motkraft betyder ju detta att man låter den nuvarande regeringen bestå utan att man ens försökt. Jag tror det beror på att Jantelagen även hos oss fritänkande vildhjärnor har fått alltför stort spelrum. I det fallet är vi faktiskt knäppgökar, såsom Oisin Cantwell beskrev oss i Aftonbladet. Men AB:s Cantwell lade till den underfundiga rubriken: “Tänk om knäppgökarna ändå har rätt”. Cantwells krönika kom ut efter 1:a maj och sedan dess har knäppgökarna sedan länge påvisat att Coronavirsuet rimligen borde vara en produkt som emanerat från laboratoriet i Wuhan. Sedan dess har också den amerikanske virussnickaren Anthony Fauci också av etablerade media avslöjats som den som ligger bakom mycket av de lockdowns som drabbat hela världen.

Det tredje Världskriget har bara börjat                                                                    Jag tror mig veta att det vi hittills fått skåda ifråga om de åtgärder som iscensatts för att åstadkomma ett “Great Reset” bara är en början. Jag spekulerar inte i vad den styrande eliten har för nästa schackdrag – men jag vet vad de saknar. De saknar empati och medmänsklig kärlek. De är helt förblindade av makt och pengar. Men där finns också våra främsta vapen – vi känner både kärlek och frihetslängtan – och jag tror mig också veta att idag när kampen mot dessa krafter vinner i internationell styrka så är det våra tillgångar som blir de avgörande. Idag tror jag att det är maktens medlöpare, de ibland dem som inte är fullblodspsykopater för de är känslobefriade, som är mest oroade inför utvecklingen.

Expressens skriverier är förlorarens                                                                     

Detta märks inte minst på de skriverier som Expressens reporter kom fram med. Argumenten tröt för honom så han tog till förlorarens lågvattenmärke i sina skriverier. Istället för att beskriva i sak hängde han på etiketter på de som var de ledande i Nationaldagsmanifestationen. När man tar till ordet konspirationsteoretiker för att slippa en debatt ja då är argumenten slut och också massmedias makt över våra sinnen. Allt fler vaknar upp och fler “knäppgökar” kommer att kläckas alltmedan alltfler avlider av de experimentinjektioner som Fauci och Gates förespråkat. Den 5 juni kunde EMA notera      13 867 döda i Europa av vaccinet. I Sverige försöker man nu med stränga order till anställda på sjukhusen att de inte får gå ut med rapporter om detta. Man vill mörka Faucismens rätta ansikte.

Därför bör vi hylla de som gått i täten för att sprida ljus över detta. Dit hör läkaren Mikael Nordfors, ungdomarna Filip Sjöström och Max Winter, Christopher Lundquist, Samuel Andreasson och många, många fler.

Av Ingemar Ljungqvist  

Läs mer artiklar av denna kaliber genom att bli prenumerant på AlmaNova: