Dr Bruce Lipton om Corona: Ni kan vara lugna!

Dr Bruce Lipton om Corona: Ni kan vara lugna!

3
8766

AlmaNova intervjuade och skrev i tidigare nummer om Bruce Lipton, pionjär inom epigenetiken. Lipton är cellbiologen som satte sitt namn på världskartan med boken Biology of belief. Han medverkar även i dokumentären Flow of Consciousness här på AlmaNovas hemsida. I tider av Coronavirus blir hans kunskaper ännu viktigare. I denna video ger han oss framförallt tre goda råd:

 • Bli inte stressad! Dina stresshormoner stänger tillfälligt av ditt immunsystem så det slutar fungera eftersom all energi går åt till att förbereda kroppen för flykt. Var lugn och sluta fokusera på rädsla!
 • Det som gör att Coronaviruset tycks vara mer aggressivt än andra virus beror på att vi inte tidigare utsatts för detta virus. Men de flesta av oss kommer någon gång få Coronaviruset och sedan bli immuna mot det på naturlig väg.
 • Din hälsa stöttas av ditt lokala samhälle, inte av regeringar! Så om du inte arbetar just nu – fokusera på din hälsa! Ta hand om dina nära och kära, dina grannar och stötta varandra!
 • Ät ekologisk mat, ta vitamin C, och uppsök din lokala terapeut som kan stärka ditt immunförsvar (reflexologer, kiropraktorer, akupunktörer, homeopater eller annan naturläkare).

Läs hela artikeln med Bruce Lipton genom att bli prenumerant:

Föregående artikelNummer 1 – 2020
Nästa artikelHoly Holk – första magasinet om hampa
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

3 KOMMENTARER

 1. Kanske han har en poäng, men det är fortfarande för många som är oroliga och denna influensa har alldeles för stor spridning även om alla tar hand om sig och gör vad man anbefalls. Samtidigt är det för optimistiskt att säga att bara 1 % blir sjuka. Det stora bekymret är avsaknaden av beredskapslager för allt från handskar, munskydd till respiratorer. Denna mani att allt skulle skötas just in time som kommer från ekonomer som aldrig ha satt sin fot på en sjukhusavdelning eller begriper att det måste finnas beredskap gör att vi nu blir totalt beroende av Kina och det hade man inte tänkt på!

  • Jag är lika säker på att politikerna inte tänkt på det.
   Det finns mörka krafter därute som vill kontrollera oss.
   Jag tror att trygghet och gemenskap plus kunskap (om naturens läkande växter) är det nästa skyddet mot såväl sjukdom som försök till begränsning av vår frihet.

LÄMNA ETT SVAR

%d bloggers like this: