AlmaNova intervjuade och skrev i tidigare nummer om Bruce Lipton, pionjär inom epigenetiken. Lipton är cellbiologen som satte sitt namn på världskartan med boken Biology of belief. Han medverkar även i dokumentären Flow of Consciousness här på AlmaNovas hemsida. I tider av Coronavirus blir hans kunskaper ännu viktigare. I denna video ger han oss framförallt tre goda råd:

  • Bli inte stressad! Dina stresshormoner stänger tillfälligt av ditt immunsystem så det slutar fungera eftersom all energi går åt till att förbereda kroppen för flykt. Var lugn och sluta fokusera på rädsla!
  • Det som gör att Coronaviruset tycks vara mer aggressivt än andra virus beror på att vi inte tidigare utsatts för detta virus. Men de flesta av oss kommer någon gång få Coronaviruset och sedan bli immuna mot det på naturlig väg.
  • Din hälsa stöttas av ditt lokala samhälle, inte av regeringar! Så om du inte arbetar just nu – fokusera på din hälsa! Ta hand om dina nära och kära, dina grannar och stötta varandra!
  • Ät ekologisk mat, ta vitamin C, och uppsök din lokala terapeut som kan stärka ditt immunförsvar (reflexologer, kiropraktorer, akupunktörer, homeopater eller annan naturläkare).

Läs hela artikeln med Bruce Lipton genom att bli prenumerant: