Laserterapeut i fängelse – räddade liv

Laserterapeut i fängelse – räddade liv

59
27562

Susanne Johansson har sedan 80-talet behandlat tusentals patienter med mycket goda resultat. Alltifrån cancer, ryggmärgsskadade till kroniskt trötthetssyndrom. Kändisar vallfärdade till hennes klinik på Söder i Stockholm. En av dem var folkkäre skådespelaren Carl Gustav Lindstedt, vars Ischias hon lyckades hålla i schack med sin egen laserbehandling, CET (Cell Energy Treatment).

Trots att många av hennes patienter vittnar om hur hon räddat deras liv, dömdes Susanne till 2,5 års fängelse. Hur är det möjligt att någon som hjälper svårt sjuka tillbaka till ett friskt liv ska bli så hårt straffad?

Läs hela artikeln om Susanne Johansson i AlmaNova genom att bli prenumerant:

Föregående artikelForskar på homeopati
Nästa artikelExperterna om cbd-domen
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

59 KOMMENTARER

 1. I artikeln står det frågande hur hon kan straffas så hårt..🤔
  På vilka grunder straffas hon över huvudtaget..? 🤔

 2. jag vet, av erfarenhet, att Susanne inte är skicklig. Jag vet också att hon är rå och hotar sina patienter. Tror att laserbehandling kan vara bra i goda händer men Susanne är inte snäll.

  • Hej Liselott, om du tittar på videon om Susanne kan du se att det är många av hennes patienter som verkar vara mer än nöjda med hennes behandlingar. Alla kan inte tycka om dem. Och som med alla behandlingar är det individuellt – om de fungerar eller inte.

  • Har svårt att tro att man kan behandla folk sedan 80 talet om man inte är skicklig, är rå, hotar och är inte snäll mot sina patienter. Självklart ska hon sitta inne för dessa grova brott…..smile
   Tror att Liselott är ironisk, precis som jag….

 3. Susanne Johansson
  Om hon har sagt till en cancersjuk patient att hon kan behandlar de och inte är kvalificerade läkare och ändå försöker, är det ett brott mot sjukvårdslagen.
  Att ta betalt 3 miljoner innan eller i början av behandling är ett mycket tvivelaktig sätt att går till väga.
  Det hela verker dumt gjort av henne, om hela historien i tidningarna stämmer med verkligheten, även om hon har hjälpt så många andra.
  Var försiktig med att drar Alma Nova i pressen för “att försvara en brottsling”. Då blir hela alternativ medicin beskylld !! eller sett otrovärdig !
  mvh
  Nigel Wells

  • Hej Nigel, i nästa nummer av AlmaNovas papperstidning fördjupar vi oss i dessa tankebanor. Vi drar paraleller med den svenska läkaren Erik Enby som även han behandlar människors immunförsvar och då kan konsekvensen av behandlingen bli att cancern försvinner. Alla svenska terapeuter vet att man inte får behandla cancern, men däremot kan man stärka immunförsvaret.
   När någon sitter på ett patent som är värt många miljoner kan man bli utsatt för fällor. Andra uppfinnare har på liknande sätt som Susanne blivit utsatt för sådana. Vi uppmanar dig att läsa nummer 3-2019 och begrunda våra ord väl innan du drar dina slutsatser.

 4. Hej! Hört mig för om henne runt GBG’s Naturmedicinare. Enl dom sitter hon ej inne för kvacksalveri utan för bedrägeri då 2.8 miljoner fr cancerdrabbad familj skulle använts till forskning karolinska istället för sommarstuga till henne. En del av finanser till denna stuga kom även från den fond hon startat. Hon borde betalat tillbaka dessa pengar när hon inte kom överens med karolinska. Så verkar vara dumma val hon gjort snarare än att hon varit ett hot om något. Synd varnar vara en bra metod.

  • Den 2 september skulle Riksåklagaren ge svar på om resningsansökan i fallet Susanne Johansson skulle tas på allvar. Nu har RÅ förlängt sin betänketid till den 17 september. Detta tyder ju på att frågan är glödhet och att man inte vet på vilken sida man ska befinna sig. Ska man bejaka den Rockefellerska modellen där behandling med e-m, dvs laser är uteslutet eller ska man se till att patienten ges den bästa tillgängliga vården, dvs att Susanne Johansson ges rättvisa och släpps fri?
   Vår egen intervju med Susanne Johansson och de bilagor som finns i resningsansökan, tillsammans med våra kompletterande eftersökningar ger vid handen att man från högsta ort gillrade en fälla för Susanne Johansson. För att kunna utföra det infiltrerades den norska givarorganisationen. Tyvärr är det många bland debattörerna ovan som helt bortser från detta och sätter sin tilltro till Tingsrätt och Hovrätt i ett korrumperat svenskt rättsväsende.
   Alltså finns det tid att ytterligare agera för att förhindra ett justitiemord. Jag efterlyser speciellt de professorer på Karolinska som följt Susannes behandlingsframgångar. Nu behövs era röster i debatten.
   Tre modiga professorer från Stockholm har dock ställt sig på Susannes sida. Läs mer om dem här: http://www.anthropcene.live
   Ingemar Ljungqvist, redaktör

  • Jag har lyssnat på podden och där får man veta hur allt har gått till. Varför betalar hon inte tillbaka pengarna till den norska familjen. Gör om gör rätt!

 5. Den 2 september skulle Riksåklagaren ge svar på om resningsansökan i fallet Susanne Johansson skulle tas på allvar. Nu har RÅ förlängt sin betänketid till den 17 september. Detta tyder ju på att frågan är glödhet och att man inte vet på vilken sida man ska befinna sig. Ska man bejaka den Rockefellerska modellen där behandling med e-m, dvs laser är uteslutet eller ska man se till att patienten ges den bästa tillgängliga vården, dvs att Susanne Johansson ges rättvisa och släpps fri?
  Vår egen intervju med Susanne Johansson och de bilagor som finns i resningsansökan, tillsammans med våra kompletterande eftersökningar ger vid handen att man från högsta ort gillrade en fälla för Susanne Johansson. För att kunna utföra det infiltrerades den norska givarorganisationen. Tyvärr är det många bland debattörerna ovan som helt bortser från detta och sätter sin tilltro till Tingsrätt och Hovrätt i ett korrumperat svenskt rättsväsende.
  Alltså finns det tid att ytterligare agera för att förhindra ett justitiemord. Jag efterlyser speciellt de professorer på Karolinska som följt Susannes behandlingsframgångar. Nu behövs era röster i debatten.
  Tre modiga professorer från Stockholm har dock ställt sig på Susannes sida. Läs mer om dem här: http://www.anthropcene.live
  Ingemar Ljungqvist, redaktör

 6. Har fått kännedom av den här artikeln nu, Har följt Susanne Johansson i många år. Det finns inga klagomål på CET behandlingen och har heller aldrig funnits. I rättssalen omvittnades även från Karolinska att hennes behandling var intressant och borde forskas på. Det förtal som denna kvinna har utsatts för samt lögner ifrån en Norsk familj har hon aldrig i Svensk media fått uttala sig om och då kan man undra om sådana lögner om en stor uppfinnare och en behandling som gör en stor skillnad för människor inte skall försvaras
  Ser fram emot att denna kvinna får resning r
  Inte ens Johan Munk tidigare ordförande i högsta domstolen blir hört i rättsväsendet när han kräver en rättvis rättegång så
  Måste man undra vilka skall man då
  Lite på om inte han är betrodd och stipendiet som författades av advokat och specialist på i materiella rättigheter och revisorer om inte en sån samling av kunskap vet innebörden av ett skriftligt avtal när det sägs i domen att det skrev dem av skattemässiga skäl och det borde Susanne Johansson förstått vem är då skurken? INTE är det Susanne

 7. Så vitt jag vet har Susanne Johanssons arbete aldrig ifrågasatts under 40 år,tvärtom. Hur kan man döma en person till fängelse i 2,5år mot all skriftlig bevisning.Den norska familjens trovärdighet borde verkligen granskas

 8. Att läkemedelsindustrin är mäktig och stjäl eller stoppar läkemedel ( med vilka medel som helst) som hotar deras intressen är ett känt faktum! Att rättsväsendet ställer upp på detta är skrämmande!! Att Susanne blivit utsatt för justitiemord är helt klart!!!

 9. Helt otroligt att ett okunnigt rättssystem berövar människor att bli friska/bättre i sin sjukdom! Att dessutom frihetsberöva en kvinna som gjort så mycket nytta där vården misslyckats är obegripligt! En rättsskandal!
  Hur ska andra våga komma med alternativ som fungerar? Detta gör att kunskapen inte utvecklas vidare.

  • Varför försvara dessa kvackare?

   Tidningen 2000-Talets Vetenskap och man bör inte lita på det de skriver. Den tidningen försvarar bluff och båg konsekvent.

   De som skriver i den tidningen är antingen idioter eller bluffmakare själva.

 10. Jag önskar att Susanne blir rentvådd, hon förtjänar inget annat. Hon är en fantastisk människa och har så mycket kunskap och blir tyvärr “targeted” pga att hon uttalar sig om saker som människor med mycket makt inte vill höra ifrån någon annan än sig själva. Immunförsvar är en het potatis tydigen och girighet och dum stolthet styr vem som får kunna saker och också yttra det. Jag tänker på alla patienter som tillfrisknat ifrån olika sjukdomar med hjälp av CET. Det är helt fantastiskt att det finns människor som Susanne som står upp för människors rätt till att 100% ta ansvar för och kontroll över sin egen hälsa.

 11. Många patienter söker sig till Susanne Johansson då vården inte har mer att erbjuda. Hon hjälper människor som redan är oerhört sjuka. Aldrig någonsin påstår hon sig bota någon men väl boosta deras immunförsvar med sin CET- terapimetod.
  Min bror blev 2015 diagnostiserad med bukspottkörtelcancer på Huddinge sjukhus. Han förmodades leva 3 veckor till 3 månader och avböjde cytostatika.
  Han hörde om Susanne och påbörjade behandling med CET. Under de 10 månader som han behandlades av Susanne mötes han med värme och humor. När han var för trött att åka till hennes mottagning så åkte Susanne till honom.
  Jag önskar att fler kan få möjlighet att behandlas med CET och av Susanne Johansson då hennes patenterade metod är helt utan biverkningar.
  Det är en stor skandal att inga svenska dagstidningar har låtit henne komma till tals.
  Hur behandlar vi våra nutida uppfinnare?

 12. Jag blir mycket besviken när jag ser att inte Susann Johansson, får en möjlighet att besvara den Norska familj som har utmålat henne på ett sådant orättfärdigt sätt.
  Hon har räddat många liv, jobbat 30 år +
  på sin unika metod. Hon bör få tala om och bemöta denna familj, så att det inte blir en ensidig historia från deras sida.
  Rättvisan måste segra, Susann behövs i vårt samhälle, så hon får möjligheter fortsätta hjälpa behövande människor.
  Sätta en sådan person i fängelse, är ett
  Rent ut talat, kriminellt förfarande. Dom som behöver Susann, vad har hänt under den tid hon varit borta för dessa personer?DERAS
  enda tröst och behandling, har tagits bort
  under hennes frihetsberövande.
  JAG VILL SE UPPRÄTTELSE FÖR S. J.
  Vänligen Tommy Hillborg.

 13. Jag bevittnade hovrättsförhandlingarna tillsammans med ett tjugotal åhörare. Varefter rättegången fortskred blev vi mer och mer övertygande om att Susanne Johansson skulle få en friande dom. Det fanns inga bevis för något annat.
  Susanne hade fått en donation som hon använde för att införskaffa lokal för sin verksamhet. Är detta brottsligt?

 14. Vi blev alla chockade över att Susanne Johansson blev dömd. Dessutom blev domen 2,5 år!!!
  Jag instämmer med en tidigare kommentar:
  ”Hur behandlar vi våra nutida uppfinnare”
  Mänskligt?

 15. Utan Susannes behandling skulle min son aldrig kommit så långt i sin rörlighet som han är idag. Marcus Lilliebjörn bröt nacken, tappade all rörligheten i hela kroppen inkl. andning och blåsa. Försäkringsbolaget betalade drygt hundra behandlingar med CET. Idag går han, andas och katetern är ett minne blott. Ingen i Sverige har varit så illa skadad och fått tillbaka så många funktioner som han, tack vare CET. Se gärna hans youtube klipp, ”Marcus efter fyra månader ”, det är en hyllning till Susanne.

 16. Susanne Johansson har tagit fram en metod som har visa sig kunna och har potential att hjälpa svårt sjuka människor, där gängse vård inte har mer att ge. Många nytänkare möts av motstånd, men det är ofattbart att metoden som ligger helt i linje med aktuell forskning avseende immunsystemet och behandling via ljus, inte får en rättvis utvärdering.

 17. Detta är justitiemord! Man försöker med alla medel tysta en person vars tänkande är ett hot mot det medicinska etablissemanget.
  Susanne borde få möjligheten att att offentligt bemöta de anklagelser som den norska familjen kommit med.

 18. Jag heter Mats Eriksson, är 77 år och fick cancer i urinblåsan nov år 2009. Operation planerades och genomfördes i dec. Tumören avlägsnas och jag åkte hem och fick ny tid för återbesök kommande år i feb. En ny tumör observerades och ny tid för operation planerades 3 veckor senare. I samband med detta fick jag kontakt med en granne som hade varit och behandlats av Susanne Johansson. Det tyckte jag verkade bra, och tog kontakt med henne. Fick en behandlingstid ganska snart. Vi pratade igenom hur behandlingen gick till och den genomfördes. Jag hann bara med en behandling före operationen. Så kom operationsdagen och jag bedövades och fördes in i operationssalen och operationen påbörjades.

  Efter ett tag kom operatören fram till mig och sa att något konstigt har hänt, det finns ingen tumör kvar. Jag berättade då om Susanne och hennes laserbehandling. Svaret jag fick var att det låter ovetenskapligt och dyrt, varvid hon vände sig om gick bort.

  Efter detta har jag varit på årliga undersökningar hos en urolog och ingen ny tumör har varit synlig. Jag är frisk.

  Jag undrar naturligtvis, hur kan man åsidosätta Susannes kunskap och behandling?
  Hur fungerar rättssystemet som med dess hantering och domslut hamnar på en fängelsedom på 2,5 år?

  Susanne är en snäll och vänlig person som är djupt engagerad med det hon arbetar med.

  Vänligen Mats Eriksson

 19. Anna Böhlmark “tror” dessutom på kolloidalt silver .

  Hon får säkert bra betalt för det och man kan misstänka vinstintressen.

  • Jag undrar varför du är så nedlåtande i dina kommentarer? Om du inte tror på naturlig behandling – varför då hänga här?

 20. Så många fantastiska inlägg som belyser Susanne Johanssons suveräna arbete med sin metod CET, en världsunik uppfinning.
  Jag har följt Susanne´s arbete under lång tid och på nära håll sett vad behandlingen gör för människor i deras läkningsprocesser när immunsystemet stimuleras och stärks.
  Jag kan inte annat än förfasa mig över hur illa rättsväsendet har behandlat henne.
  Uttrycket – det krävs mod för att leva – har verkligen sin plats här. Att stå upp för sanning och rättvisa kräver mod.
  Att vara felaktigt dömd till fängelse i 2,5 år och med miljonbelopp i skadestånd är högst förvånande.
  Hur fam Sundt så lätt undkommit rättvisan är en gåta.
  När sanningen om fam Sundt grova lögner och förtal kommer fram i ljuset välkomnas att rättvisa skipas.
  Att också börja nysta i den norska familjens berättelse kommer säkerligen att leda till att fler ugglor i mossen hittas.
  Birgitta Gustafsson

 21. Stort tack till Åke B, Camilla K, Aron P, Brittinger F, Siv F, Aya, Helene S-D, Tommy H, Ingrid F, Siv L, Eva T, Micke K, , Marta E Och Birgitta G för era berättelser ut verkligheten och det stöd som ni gett till Susanne. Det är precis de berättelser som Susanne själv visade på för oss när vi skrivit våra artiklar. Ni bekräftar henne. Efter artiklarna i AlmaNova fortsatte jag med en längre artikel som publicerades i det norska Helsemagasinet där också den korrupta rättsliga processen togs upp.
  Det är bara den typen av kommentarer som Ingvar visar upp som andas lögn. När det gäller 2000-Talets Vetenskap som Ingvar tar upp ovan så byttes hela redaktionen ut där i slutet av 2016. Däribland sparkades undertecknad och Anna Böhlmark ut . Mig veterligen så har den tidskriften inte skrivit ett dyft om Susanne Johansson. Tyvärr har andra alternativa media varit lika tysta – men det kanske kommer. Ingvars sammanblandning med kolloidalt silver och vinst intressen. anser jag vara ett tankefel hos Ingvar . Vad vi kan konstatera här är att kolloidalt silver kan ge jättestora hälsovinster. Se filmen Silverbibeln på denna hemsida. Om det gäller rent pekuniära vinster så kan vi likadant fastslå att Susannes metod med CET skulle kunna förstöra de enorma vinstintressena som är nedplöjda i exempelvis dagens godkända cancer behandlingar. Jag tycker Ingvar ska granska dessa vinstintressen i stället.

 22. Susanne Johansson har räddat många liv. Hon har arbetat med CET behandlingar i 30 år. Hon bör få en möjlighet att besvara den Norska familj som har utmålat henne på ett sådant orättfärdigt sätt. Jag är så illa berörd hur rättsväsendet har behandlat henne.Hon har en unik metod där hon arbetar med immunsystemet och behandling via ljus. Själv var jag med om en svår olycka där min ryggrad nästan gick av. Tack vare Susanne Johansons behandling lever jag idag ett smärtfritt liv.

 23. Hej.
  Jag har fått behandling av Susanne i snart ett år för sjukdomen ME/CFS och blir hela tiden bättre och symptomen minskar. Jag var i perioder sängbunden och som bäst husbunden. Så sjuk att jag var oförmögen att ta hand om mig själv. Nu börjar jag se en framtid där jag kan göra allting jag längtar efter. Jag ser fram emot att en dag vara symptomfri, det tror både jag och Susanne är fullt möjligt.
  Jag blir fundersam över de som skriver så illa om henne utan att ha pratat med henne personligen. Susanne är varm och kunnig och jag är jätteglad över att ha kommit i kontakt med henne.

 24. Susanne Johansson har gjort en uppfinning – CET – en smärtfri laserbehandling som utan biverkningar återställer immunförsvarets rätta balans.
  En prestation i Nobelprisklass som förtjänar allas beundran och uppskattning.
  Att Susanne Johanssons världsunika behandlingsmetod i årtionden har varit och fortfarande efter alla år är efterfrågad i Sverige och utomlands, är det bästa beviset för att den fungerar väl. Att svårt sjuka människor har fått hjälp av CET, när livet stått på spel och sjukvården inte räckt till, har bevisats otaliga gånger under de senaste 40 åren. Själv hade jag tur som i tid behandlades av Susanne Johansson. Min tacksamhet är mycket stor.
  Många, många har helt naturligt sett fram emot en stor vetenskaplig studie av CET. Varför har man, år efter år, underlåtit att göra detta? Susanne Johanssons goda behandlingsresultat har inte varit okända för höga dignitärer inom vården. Tvärtom! Hur många läkare har inte under årens lopp, till sin egen förvåning, kunnat konstatera att deras patienter med livshotande sjukdomar har tillfrisknat tack vare CET.
  Men andra har inte varit lika passiva. Vi har fått bevittna en rättsskandal som tagit heder och ära av Susanne Johansson. Och massmedia gav henne aldrig möjlighet att gå i svaromål. Denna djupt upprörande historia kulminerade i Svea hovrätt, där Susanne Johansson felaktigt dömdes till fängelse och att betala miljonbelopp i skadestånd.
  Johan Munk, tidigare ordförande i Högsta domstolen, har krävt att Susanne Johansson får resning och därmed upprättelse. Är det inte dags att Johan Munks krav äntligen hörsammas?
  Vi ser hur tre av samhällets hörnpelare, sjukvården, rättsväsendet och massmedia, var och en på sitt sätt, har medverkat till att Susanne Johansson drabbats av synnerligen allvarliga konsekvenser. Störst ansvar har vården. Hade man där gjort sin plikt, det vill säga för länge sedan genomfört en stor vetenskaplig studie, hade det andra aldrig hänt.
  Samhället har kört över och kränkt en oskyldig människa som vi i Sverige har all anledning att vara stolta över – och som åtminstone borde ha sluppit att bli behandlad på det rättsvidriga sätt som har skett.

  • Detta skrivelse av Robert Larson tycker jag är mycket bra och belyser något viktig med det han kallar hörnpelare i samhället; Sjukvården, rättsväsendet och massmedia. Tyvärr kan vi bara konstatera att dessa viktiga och nödvändiga allmänna samhällsfunktioner blivit utsatt av vårt lands ledare för privatisering. Detta har gjort att sjukvården och massmaedia domineras och drivs av enligt lag egoistiska börsnoterade aktiebolag ofta majoritetsägt av en finansbolag som kan äger både hörnpelare. Dessa vill har bort all konkurens och vara marknads ledande för att öka sina vinster vilket är en ABs juridisk funktion. Utan att detta missväxt i samhället andras i grunden kommer det att blir allt svårare för allmännyttiga, välmenande verksamheter.
   Att Susanne J. gavs sig in i fastighets handeln och kopplade det till sin läke-verksamhet är beklagligt och riskabelt. Jag hoppas att på något sätt Johan Munks krav kan upprättas …. och även att vi som vill har naturlig, alternativ och integrativ vård kan bearbeta politikerna tillräcklig att ändra på grunden för finansindustrins, pharmaceutiska industrins framfart i samhället till en mer rättvis och hållbart sätt.

 25. Susanne Johanssons arbete och hennes metod måste ges den uppmärksamhet den förtjänar. Jag trodde i februari 2020 att jag skulle få chansen att delge bland annat Lena Hallengren information om den. Då gick det så här: https://newsvoice.se/2020/02/varldscancerdagen-journalister-avvisade/
  Men så gott som alla kommentatorer här ovan visar ju på att vi är många som tycker likadant. Tillsammans kan vi bryta igenom med sanningen i både media , inom politiken och i rättsväsendet. Det hägrar en ljus framtid , även om mörkret som omger oss just nu verkar kompakt. Men mörkret viker när vi som bär fakta riktar strålkastarna mot det.

 26. Jag drabbades av allvarlig Covid-19 under november 2020 och hamnade på Huddinge Sjukhus/intensiven, där jag fick fantastisk behandling och hjälp av all personal på plats. Då jag skrevs ut fick jag information om att lungorna visade tecken på begynnande fibrosutveckling. När jag kom hem hade jag dessutom två stora “tennisbollar” på båda sidor av halsen.
  Jag påbörjade behandling hos Susanne Johansson i januari 2021 och redan efter första behandlingen halverades “tennisbollarna” och efter andra besöket var dessa helt borta.
  Ännu mer anmärkningsvärt är att lungfibrosen, som ju är en livsfarlig sjukdom, enligt besök i mars och juni på KS, är på tillbakagång! Där slutsatsen är: Således god regress!
  Jag kan inte annat än tro att CET behandlingen har hjälpt mig att få tillbaka lungkapaciteten och fått mig att börja spela fotboll igen.
  Jag önskar att fler kan få behandlas med denna patenterade och smärtfria metod, helst i symbios med traditionella metoder!

 27. Jag heter Suzzie Tapper och har haft Parkinson i ca 23 år. År 2010 hade jag hemtjänst varje dag. 2011 fick jag en Duodopapump som fungerade så bra att det var som att få ett nytt liv. Några år senare fick jag godartade tumörer i sköldkörteln som opererades bort och jag fick levaxin. Jag har diskbråck i nacke o ländrygg och panikångest.

  Jag hade turen att träffa Susanne Johansson genom Susie Päivärinta , som i sin tur träffade densamma när hon anordnade en gala för ALS för några år sedan . Innan jag väl träffade Susanne så var jag rätt skeptisk och tyckte att det lät lite “hokus pokus” så jag hade inga större vare sig förväntningar eller förhoppningar . När jag skulle dit första gången var jag stressad och hade nog hellre stannat hemma. Men som den goda och fantastiska vän Susie P är , så var hon väldigt envis och mer eller mindre tvingade mig dit . Det är jag innerligt tacksam för
  När jag kom till Susanne så kände jag ett totalt lugn och att jag hade fullt förtroende för henne och att jag inte ens behövde fråga om själva behandlingen.
  Jag blev succesivt bättre och bättre, inga stormsteg, men jag hade ju haft Parkinson så länge och efter en tid så vågade jag säga till mig själv att jag mådde faktiskt rätt bra. Så för mig har CET inneburit en klar förbättring. Jag är dig evigt tacksam Susanne!! Kram Suzzie T

  Susanne är en fantastisk människa och vän. Mycket intelligent och varm, med en rejäl portion humor och vi kan bara komma på bra saker att säga . Det enda negativa vi kan komma på är att hon aldrig tänker på sig själv….

  Susie P & Suzzie T

 28. Som en av alla de patienter till Susanne Johansson, vill jag med min sjukdomshistoria
  bekräfta att jag med CET-behandling blivit helt frisk från min giftstruma.

  Hösten 2005 började jag gå ner i vikt – 15 kilo – och trodde då att jag drabbats av cancer.
  Jag kände mig trött och irriterad och ett av mina ögon stod ut på ett onormalt sätt.
  Provtagning hos läkare visade att något var fel med bisköldkörtlarna. Efter vidare kontakt
  med SÖS endokrina avdelning konstaterades giftstruma och samtidigt påbörjades
  medicinering. Det blev många besök på sjukhuset under åren 2005-2007. Dosen på
  Levaxin ökades ch Tachapsol sattes in.
  Tiden gick och min hälsa blev inte bättre och livet kändes jobbigt. Jag miste mitt arbete som
  försäljningschef på Pripps som varit min arbetsplats i 25 år.

  Min fru, som känt Susanne sedan ungdomen och som hon alltid känt respekt och förtroende för, kom på nytt in i våra liv vid rätt tidpunkt. Jag hade tappat hoppet om att någonsin bli frisk.
  Framförallt hade läkarna sagt att så gott som ingen blir frisk från giftstruma när man en gång
  fått diagnosen.
  Min CET-behandling hos Susanne började 2006. Redan vid första behandlingen i juli månad
  kände jag ett stort förtroende för Susanne och ett hopp tändes.
  Hon är enormt engagerad och kunnig och vid varje besök såg jag fram mot nästa behandling.
  Den 3 nov 2007 och efter totalt 36 behandlingar FRISKFÖRKLARADES jag av Södersjukhuset,
  som blev förvånade över att jag trots allt blivit frisk. Jag hade under lång tid känt mig frisk och
  sedan länge slutat med all medicinering.
  Jag berättade om min parallella behandling hos Susanne Johansson som gjort mig frisk.
  Läkare visade inget intresse för CET behandlingen och inte heller för mitt tillfrisknande.
  Jag bad att detta skulle införas i min journal men det hela nonchalerades och infördes aldrig i
  min journal trots flera påpekanden från min sida.
  Det har nu gått 14 år sedan jag blev frisk och utan något återfall. Min känsla går inte att beskriva.

  Med tanke på alla människor jag mött hos Susanne under min behandlingstid, många med svåra sjukdomar, har jag svårt att förstå det som hon råkat ut för.
  Susannes brinnande engagemang för sina patienter oavsett vem eller vika dom var har
  vetenskapen här mycket att lära och ta till sig.

  Vilka är de som tar sig friheten att döma henne utanför de lagar vi har i vårt land.

  Ingen kan säga att Susanne Johansson behandlar i enbart vinstintresse, för mina
  36 behandlingar ville hon inte ta emot betalning.
  Hennes gärning är och kommer att vara uppskattad idag och för alltid. Det är mer än vad
  det s k rättsväsendet får för vad de utsatt Susanne för och alla de som blev utan CETbehandling.

  Så TACK Susanne för den du är och Tack för den jag är idag FRISK pga dig.
  Vi är med dig i din kamp mot rättvisan.
  Claes och Monica

 29. Min erfaring med Susanne Johansson er og har vært udelt positiv. Jeg fikk lymfekreft i 2004 – Hodgkins lymfom. Jeg gjennomgikk 8 kurer med cytostatica (eskalert Beacop 2) og befant meg bokstavelig talt på “bunn” i februar 2005 48 år gammel. Jeg er musiker av yrke og fryktet sterkt at jeg måtte slutte å spille. I samme måned (februar 2005) kom jeg i behandling hos Susanne med hennes CET laser. Jeg var en av de to første pasientene hun behandlet i Oslo i Norge. Behandlingen fikk meg utrolig fort på beina igjen. Det gikk så overraskende fort at min behandlende lege på Radiumhospitalet lurte på hva i all verden det var som hadde skjedd. Etter en og en halv måned var jeg i stand til å dra på Europaturné med Bergen Filharmoniske Orkester. Siden har jeg jevnlig gått på behandling hos Susanne, så man kan si jeg har vært i kontakt med henne over lang tid. Susanne har alltid slik jeg kjenner henne vært en hjertevarm og oppofrende behandler. Hun kom til Norge en til to ganger i måneden over en lang tidsperiode og hun tok reisen selv om hun var syk eller hadde det problematisk. Jeg har aldri opplevd at hun ikke har stilt opp når noen trengte henne. Til og med når hun fikk vite at hun måtte sone i fengsel stilte hun opp. Jeg var og besøkte henne i hennes leilighet i Stockholm et par måneder før hun måtte i fengsel (jeg holdt kurs i nærheten) og hun insisterte på at jeg skulle ha en behandling, men ville ikke ha betaling. Jeg kan ikke påberope meg å vite alt som har skjedd i denne saken, men føler at jeg har en viss peiling på hendelsesforløpet. Det virker som om hele prosessen sender et gufs fra fortiden og datidens heksejakt. Jeg trodde faktisk vi var kommet et steg videre i vår utvikling.

 30. Jag är också en av dem som har haft turen att få komma till Susanne för behandling. Efter en tuff vårdbehandling mot cancer var min kropp helt utsliten. Efter att ha fått behandling hos Susanne mår jag idag jättebra och jag har fått tillbaka kraft och ork igen. Jag vill också uttrycka mitt stöd för Susanne i hennes kamp mot rättvisan.

 31. Tillsammans med fotografen och redigeraren Thomas Gjutarenäfve gjorde jag en serie på intervjuer med sex sv Susannes patienter. De var samtliga mycket nöjda med Susannes laserbehandling det och förklarade inför vår kamera hur mycket bättre deras livskvalitet blivit av behandlingen. Utdrag av några av Intervjuerna kan ses här på sidan.

  • Tack Staffan! Det hedrar oss på AlmaNova att vi fick möjlighet att använda dina fina filmer och sprida dem vidare. Du får mer än gärna sprida videon med Susanne vidare. Mvh /Red

 32. Jeg har kjent Susanne Johansson siden 2005
  Jeg er en 74 år ung sykepleier som har jobbet med CET i tilsammen 13 år i Norge.
  7 av disse årene-tett sammen med Susanne.
  Hun kom regelmessig hver 14.dag med 2 maskiner-og vi kunne behandle opp til 36 pasienter på to dager.
  Susanne er kunnskapsrik-og helhetstenkende.
  Hun er svært flink til å motivere pasientene.
  Derfor får hun så fine resultater…..
  Hun setter pasienten først.
  Hun behandler de syke om de har penger eller ei.
  Hun reiser hjem til de sykeste om det trengs.

  I 7 år delte vi inntektene.
  Jeg sendte pengene til hennes Revisor-som tok hånd om hennes økonomi.
  Hun er svært nøye i pengesaker.
  Selv om jeg ikke jobbet det året hvor alt dette grusomme skjedde-så er jeg underrettet.
  Jeg har lest korrespondansen som Bistandsforeningen hadde på den tiden.
  Susanne har ikke gjort noe galt-hun er uten skyld i denne saken.
  Etter min mening er det begått et justismord.

  Med vennlig hilsen

  • Hej Anne May, det var intressant att läsa om ditt samarbete med Susanne. Jag har precis kommit i kontakt med hennes story och försöker sätta mej in i hennes metod och vad den innebär, då ser jag att du skriver att du jobbat med CET i sju år tillsammans med henne. Jag undrar lite grand varför inte fler terapeuter kan jobba med Susannes metod om den inte är olaglig – och hon har patentet, dvs bör kunna behålla makten över metoden. Då kan den komma fler människor till nytta även om Susanne orättfärdigt har hamnat i fängelse ( hon kommer ut starkare än någonsin kanske? Kanske till en helt ny värld om vi har tur ) så bör ju inte sjuka människor bi lidande för detta tänker jag. Att metoden inte får stå och falla med en person känns viktigt. Har du några insikter att förmedla vore det tacksamt och uppskattat, mvh Jenny

 33. […] Susanne hamnar snabbt i fängelse                                                                                                                 Hela den långsamma juridiska uppföljningen av Macchiarini frågan är besvärande. Speciellt om detta ska jämföras med en annan juridisk process. I fallet med laserterapeuten Susanne Johansson blev processen omvänt mycket snabb. Från polisanmälan till verkställande dom som slutade på 2,5 års fängelse löpte de juridiska greppen som på räls. Detta trots att varnande sakkunniga talade om Justitiemord.  Här skymtar myglet fram ännu tydligare. Någon ville helt enkelt röja bort en mycket framgångsrik och patentsökt energi- och behandlings-metod från den medicinska marknaden. Då fungerade processen väl för läkemedelsmaffian – men till patienternas nackdel. Deras möjlighet till livräddande behandling avbröts då Susanne Johansson hamnade i fängelse. I fallet med Paolo rörde det sig om en dödlig experimentbehandling och då kan rättvisan skina med sin frånvaro. Om Susanne Johansson är det nästintill enbart AlmaNova som gett hennes version – den sanna – av händelserna. https://almanova.eu/laserterapeut-i-fangelse-raddade-liv/ […]

 34. Hej Anne May, det var intressant att läsa om ditt samarbete med Susanne. Jag har precis kommit i kontakt med hennes story och försöker sätta mej in i hennes metod och vad den innebär, då ser jag att du skriver att du jobbat med CET i sju år tillsammans med henne. Jag undrar lite grand varför inte fler terapeuter kan jobba med Susannes metod om den inte är olaglig – och hon har patentet, dvs bör kunna behålla makten över metoden. Då kan den komma fler människor till nytta även om Susanne orättfärdigt har hamnat i fängelse ( hon kommer ut starkare än någonsin kanske? Kanske till en helt ny värld om vi har tur ) så bör ju inte sjuka människor bi lidande för detta tänker jag. Att metoden inte får stå och falla med en person känns viktigt. Har du några insikter att förmedla vore det tacksamt och uppskattat, mvh Jenny

LÄMNA ETT SVAR

%d bloggers like this: