Två stora händelser har skett i Sverige under hösten. I Örebros egna Globen hölls 12-13 september det möte arrangerat av WakeUp Globe som betydde en vändpunkt på ett nationellt plan. Då kastade man rädslan överbord och mer än 400 människor struntade i de åtstramande förordningarna om att hålla distans.
Bildarna i paraplyorganisationen World Freedom Alliance
Den 1 november i Stockholm togs det första stora steget i frihetens och sanningens tecken. Ett först steg framåt, bort från den Coronahysteri som kvävt en hel planet. Men det var ett globalt steg, för då bildades World Freedom Alliance.  En paraplyorganisation som under sina vingar tar sig an alla de forskare, läkare och aktivister som genomskådat Coronabluffen. Dagen innan lördagen den 31 oktober hade man samlat mer än 800 människor i Kungsträdgården för att lyssna på de största namnen i denna kamp: Dolores Cahill, Irland, Heiko Schöning, Tyskland och svenske Mikael Nordfors.
För oss som var på plats och i mitt fall till och med fick äran att tillhöra de som fick säga sin mening var detta en dag som kommer att gå till historien. Jag var till och med åldermannen, eftersom jag var är fem år äldre än amerikanske hälsokämpen Robert Kennedy jr. Kommer den händelsen att gå till världshistorien är en uppgift för alla goda krafter att avgöra. Antingen besegrar vi det annalkande kontrollsamhället nu eller låter vi oss likt får ledas till underkastelse. Vårt vapen mot rädslan är empati och kärlek. Det saknar våra motståndare; en liten elit som bara utgör en procent av världens befolkning.
Av Ingemar Ljungqvist
Läs om grundaren Mikael Nordfors och en recension av hans bok “Demosokrati” genom att bli prenumerant på AlmaNova: