Nummer 2 – 2018

0
4410

Detta nummer innehåller:

Terje – Cancer är svamp                                               Terje är filmskaparen som läkt sin egen cancer på naturlig väg. Trots en dödsdom valde han att inte ge upp. Nu gör han den egna filmen där han berättar sin historia: Fri från cancer.

Efterlängtat boksläpp                                                    AlmaNova släpper boken “Cancer och Mikrober” som bygger på den kunskap som gjorde att Terje blev frisk. I boken med samma namn som filmen berättar Lena Forsberg om sitt tillfrisknande med hjälp av doktor Erik Enby. Medförfattare är Ingemar Ljungqvist.

Sjöbergpriset 2018                                                                                                Miljardären Bengt Sjöberg donerade 2,5 miljarder kronor för cancerforskning. AlmaNova var enda media på plats när Sjöbergstiftelsen delade ut årets pris – värt 1 miljoner dollar per pristagare. Det var internationella brobyggare mellan alternativen och konventionell medicin som fick ta emot årets pris.

Cannabis – kärleken vann över rädslan                                                                     Med anledning av att läkemedelsverket i april 2018 förbjöd flera svenska företag att sälja CBD, uppstod en mindre folkstorm, inte minst på läkemedelsverkets facebook-sida. En av dem som kände att det var dags att komma ut i offentligheten och sätta ner foten var Ann-Charlotte Stewart, forskare. Här hör vi hennes historia – den långa inre resan som gjorde att hon sadlade om från att forska på vacciner till att bli föreläsare om cannabis.

Bosnien – 30 000 år gammal högteknologi                                                              AlmaNova besöker de bosniska pyramiderna som alstrar en läkande energi och frekvenser som är i harmoni med våra kroppars biologiska system.

Förebygg ohälsa – minimera strålningen                                                                 Vår expert på strålning går igenom vad man själv kan göra för att minimera strålningen.

Har kreftens gåte en lösning?                                                                              AlmaNova har läst boken av en annan norrman som friskförklarades från sin cancer tack vare akupunktören Are Thoresen.

 

.. och ännu mera intressanta reportage

för att läsa AlmaNova bli prenumerant:

DELA
Föregående artikelMartina hos Dr Yang – hela berättelsen
Nästa artikelSommarvärmen orsakad av geo-engineering?
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

LÄMNA ETT SVAR