Pia läkt från fibromyalgi

4
11109

Pia Eklund led av svår fibromyalgi i flera år. Hon hade ingen ork eller livsenergi. Först när hon kom till homeopat Gunnar Jansson vände det för henne. Plötsligt fick hon lust att göra saker när hon vaknade på morgonen. Och värken försvann.

 

Vill du veta mer om homeopati? Skaffa då hälsotidningen AlmaNova genom att bli prenumerant här:

DELA
Föregående artikelNummer 3 – 2018
Nästa artikelHomeopati & Demokrati
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

4 KOMMENTARER

  1. Ja, vi tror på detta men undrar: Med tanke på att homeopati innebär så obetydliga doser, kan det inte vara psykosomatiska effekter, dvs en fråga om TRO? Se Bruce Liptons resonemang, t.ex. i boken “The Biology of Belief” (2005)?

    • Hej Lars, tack för ditt meddelande! Mer om Bruce Liptons bok “Biology of belief” kommer i nästa nummer av AlmaNova! Vi har intervjuat honom. Håll utkik efter den artikeln! mvh redaktionen

LÄMNA ETT SVAR