Retreaten för öppna sinnen

0
4657

Sanctuary Retreat är en plats för att öppna våra sinnen. Kailash Kokopelli, mannen bakom platsen, menar på att platsen är idealisk för helande frekvenser, meditationer och att leva i full harmoni med naturen. Kokopelli, med rötter i Tyskland, är en världsmusiker som levt nästan hela livet utomlands. De senaste 12 åren har han spenderat på denna gård i Österlen där han utvecklat sitt sinne för ljud och frekvenser.

Kailashs öde vävs samman med den 23-åriga tyskan Lucca som kom till Sanctuary retreat för två år sedan.
När Lucca var arton år började hon resa runt på olika gårdar, liftade och visste inte var hon skulle sova kommande natt. Ända tills hon fann Sanctuary retreat.
– Jag kom till den här platsen som volontär. Innan hade jag en vision om att finna en plats för att rota mig och bo och leva på en gård. Jag sökte något jag kunde göra som gjorde mig hel, för att utveckla min inre potential och hitta ett projekt som verkligen skulle kunna inspirera mig på djupet. Jag letade efter någon som kunde guida mig och lära mig om en annan värld. Men jag behövde även hitta något som kunde lugna ner mina sinnen. Mina sinnen var alltid rastlösa.                                                                                               – Jag kontaktade några gårdar i Sverige och när jag hamnade i Sanctuary Retreat kände jag – detta var min plats!

Utdrag ur artikeln som kan läsas i sin helhet genom att prenumerera på AlmaNova

DELA
Föregående artikelAyurvedans dag
Nästa artikelCannabis legaliserat i Kanada
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

LÄMNA ETT SVAR