Bevisen kring Coronaviruset ökar

Bevisen kring Coronaviruset ökar

7
9324

Bevisen för ett laboratoriegjort Coronavirus blir alltfler

Alltsedan världens främste virolog Luc Montagnier, gick ut i fransk radio och television i mitten av april och hävdade att SARS2 måste vara ett artificiellt virus tillkommet i ett laboratorium, har debatten tagit fart. Allra först ut var  amerikanen Francis Boyle som sade detsamma redan februari.

Nu har dessa två fått vetenskapligt medhåll från Norge och England. I en artikel för QRB Discovery som snart kommer i tryck publicerade den norske vaccinforskaren Birger  Sörensen tillsammans med sina kollegor A. Susrud och Angus Dalgleish vid St Georges Universitetet i London artikeln: Biovacc-19. A candidate vaccine for Covid-19 developed from analysis of its general method of action for infectivity. Förpubliceringen skedde den 6 juni och radioprogram följde i Norge.

Coronaviruset en chimer = en hybrid

I artikeln som är en genomlysning av Coronavirusets uppbyggnad inklusive dess spike- proteiner, så hävdar författarna att vissa gensekvenser tyder på att viruset är en produkt sammansatt i laboratoriet. De kallar viruset för en chimer. Artikeln som kom ut i början av juni väckte en våldsam debatt, framförallt i England, där en tidigare chef för brittiska underrättelsetjänsten M16 Richard Dearlove, bedömer det som sannolikt att Coronaviruset är en produkt som av misstag eller medvetet sluppit ut från biovapenlaboratoriet i Wuhan.

Den brittiske hälsoministern är av motsatt åsikt och säger att det saknas bevis för sådana påståenden. I Norge vågar andra yngre fackmänniskor och kollegor till Sörensen inte tro på hans påståenden.

De avgörande bevisen för detta aviserar Sörensen och Dalgleish komma med i en följande artikel .

Coronaviruset infekterar många celler

I den rubricerade artikeln görs en mycket djupgående analys av olika segment hos själva viruset som jämförs med den uppsjö av kliniska symtom som kan ses hos Covidpatienterna. Man finner också att viruset har långt fler möjligheten att ta sig in i mänskliga celler än via ACE2 receptorn. De celltyper viruset kan infektera är långt fler än de epitelceller i lungor och blodkärl som vi hört om tidigare. Det verkar som viruset också kan genom fagcytos kan ta sig in immunsystemets celler, speciellt T-celler, och där utan att dö eller avdöda värdcellen istället kan bida sin tid och ge ett kroniskt förlopp. Detta då man funnit att avgörande delar av Coronaviruset har vissa regioner i genomet gemensamma med HIV. Dessa observationer gör att man måste ha en otrolig respekt för viruset och en avklarad infektion behöver långt ifrån betyda att man går fri från framtida sjukdom.

Det utlovade HIV-vaccinet skulle komma inom 2 år sades det 1984. Det saknas ännu

Sörensen , som till professionen har sysselsatt sig med vaccinframställning och har arbetat med  framtagandet av ett vaccin mot Aids. Han säger prompt att 95% av de vägar man valde att göra vacciner mot HIV var rena återvändsgränder. Man fokuserade helt fel på vilka delar av HIV man skulle framkalla en artificiell immunitet mot, vilket lett katastrofala försök , där de som fick experimentvaccin också var mer benägna att smittas med HIV. Samma varningar hade undertecknad tillsammans  med Jakob Segal/Klug f.ö publicerat redan 1998 när det gäller HIV-Vax försök i Thailand.

Trots att Sörensen sett att 36 års arbete med HIV-vacciner varit förgäves, så ser han ändå möjligheter genom att rikta uppmärksamheten mot mer konservativa delar av HIV, dvs gag-avsnitten. Samma gäller  att Sörensen är optimistisk med ett vaccin mot Covid-19, samtidigt som han betonar att det finns många fallgropar på vägen dit.

Optimism contra realism

I det sistnämnda fallet delar jag inte hans optimism, speciellt med tanke på att vaccinindustrins främsta mål är att tjäna pengar – inte att stödja människors immunsystem. De som av rädsla för viruset står längst fram i kön för att pröva den första linjens experimentvacciner måste vara förberedda på mycket otrevliga överraskningar.

Däremot har erfarenheten under Coronaplandemin gett en uppsjö med förslag , naturliga sådana hur man på på bästa sätt kan stärka sitt eget immunsystem mot allehanda sjukdomar.

Av Ingemar Ljungqvist

Läs mer om corona och laboratorieskapade virus genom att prenumerera:

https://www.youtube.com/watch?v=JZn-Ihl9Sc4
https://almanova.eu/luc-montagnier-om-covid-19/
https://almanova.eu/corona-versus-aids/
https://almanova.eu/covid-1984/
https://www.dailymail.co.uk/news/article-8389809/Spy-chief-coronavirus-storm.html
https://www.nrk.no/norge/norsk-forsker-skaper-strid-om-virusets-opphav_-_-dette-viruset-har-ikke-en-naturlig-opprinnelse-1.15043634
Föregående artikelStärk dig mot Corona – krama träd!
Nästa artikelVandana Shiva
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

7 KOMMENTARER

 1. Det där är intressant, och värt bred uppmärksamhet, men är det inte funderingar snarare äm “bevis”?

 2. Intressant artikel! Även Flinders University har kommit fram till samma slutsats. Tyvärr hittar jag inte den artikel jag lagt ut på FB för några veckor sedan. Bifogar dock en annan länk. https://www.google.se/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwiV14nr3_bpAhXSwosKHZyAAz0QFjAGegQIBxAB&url=https%3A%2F%2Fwww.theweek.in%2Fnews%2Fworld%2F2020%2F05%2F19%2Fnovel-coronavirus-is-human-made-says-australia-study.html&usg=AOvVaw0HmLZ6uWXpdb_VrLavAbyg

 3. @Piltson. I artikeln står det att Sörensen et al i nästa artikel ska redogöra för bevisföringen. Det är bara överskriften som ska locka till läsning som “överdriver”. Alltså har du helt rätt i dina funderingar.
  Men det är oerhört intressant att forskare går ut med detta. Att USA:s utrikesminister Pompeo sagt detsamma sagt detsamma väger inte lika tungt.
  Det senare uttalandet har dock basunerats ut i Sveriges radio, medan man tigit ihjäl Montagniers utsaga.
  Alltså behövs vi mer än någonsin, då jag ännu inte sett några reaktioner på denna artikel i MSM trots att de likt flera alternativ media fått Pressmeddelande. Vaken.se var vaknast och reagerade som nr 2 efter AlmaNova.

 4. Det märkliga är ändå att det till detta datum fortfarande saknas trovärdiga kliniska studier där man isolerat, odlat och återinfekterat coronan.

  Alla antar att det är ett patogent virus, msm som alternativmedia, men att anta är att tro. Bättre vore om man istället la energi på att ta reda på den verkliga orsaken till att folk blir ”sjuka”. Och det är inte någon mystisk virusdemon som hoppar från människa till människa iaf, det är enbart gammal Vatikanpropaganda.

 5. Håller med Jenny Nyqvist. Det är fortfarande obevisat att virus orsakar sjukdom och verkligen kan hoppa mellan organismer. Grundläggande forskning behövs för att klargöra det. Personligen tror jag manipulerade virus läs manipulerat genetiskt material om det alls kan spridas bara kan spridas via injektion (vaccination).

  1. Varför har man inte hittat några specifika monoklonala antikroppar hos de döda i covid 19 man obducerat?
  2. Varför finns inga specifika symtom för covid 19? Har man då att göra med EN sjukdom?
  3. Varför är man oense om huruvida asymtomatiska smittar eller ej? (För att få smittspridningen att gå ihop med observerade sjukdomsfall)
  4. Vad mäter egentligen RT-PCR testet? Enligt Kary Mullis dess skapare kan det inte diagnosticera infektionssjukdomar och skall inte användas för det ändamålet. Mullis var förövrigt skeptisk till att HIV orsakade AIDS. https://uncoverdc.com/2020/04/07/was-the-covid-19-test-meant-to-detect-a-virus/
  5. Varför “förbjöd” WHO obduktioner av covid 19 döda? (Vill man inte veta allt om ett “nytt” “dödligt” virus?)
  6. Historien om siamestvillingarna Masha och Dasha väcker (om den är sann) onekligen frågor kring virushypotesen. Varför blev inte båda två sjuka samtidigt när de delade kärlsystem? https://aruchiropractic.com/health-library/the-chiropractic-story-of-masha-and-dasha/
  7. Analyser har gjorts på hur åtgärderna påverkat utvecklingen av covid 19 spridning och dödstal och kommit fram till att ingen korrelation finns. Vem och vad styr den politiska agendan.
  8. Alla prognoser som gavs i början av den sk pandemin var helt fel och nu i efterhand visar våra dödstal för halvåret 2020 jan-jun att de t.om. är lägre än två andra år vid en jämförelse 2014-2020. Slutsatsen måste bli att vi knappast haft en pandemi. WHO är snabba på att utropa pandemier men i efterhand visar de sig ha fel. Vems intressen går WHO som har som största bidragsgivare Bill Gates? (Gates foundation)
  9. Follow the money! Vilka har tjänat på pandemin? (Bezos, Gates, Zuckerberg mfl.)
  10. De stora mediahusen ägs idag av ett fåtal ägare de är hårt kontrollerade vad som får sägas och skrivas. Samma ägare äger och eller har störst inflytande över många av storbankerna, telekomföretagen, energibranschen, läkemedelsbolagen samt livsmedelsindustrin m.fl.. Samma intressen kontrollerar många av de globala storföretagen och de styr också politiken genom att att påverka (styra) många politiker. https://www.youtube.com/watch?v=RxfRRP9aPHc

  • Helt rätt Agneta!
   Vill dock tillägga för dem som inte vissta at covid-19 namnet är patenterat, den första är från 2008, en uppgradering gjordes 2012 och den sista uppgraderingen skedde Oktober eller November 2019.
   Saken är den att man inte kan ha patent på något som är naturligt, bara ifall det är skapat av människan.
   Slutsatsen kan bara vara att covid-19 var skapat av människan. Samma gäller för H1N1 (svininfluensan) det finns patent på det också.

 6. Rätt eller fel ?

  Ingen kan garantera att vi inte ska råka ut för obehagliga överraskningar i form av någon sällsynt men allvarlig sidoeffekt, men man måste väga risk mot nytta. I ena vågskålen: att bygga upp ett immunförsvar hos befolkningen mot smittan och på så sätt rädda liv och få igång samhället igen. I den andra vågskålen: risken att vaccineringen för med sig biverkningar som varit svåra eller omöjliga att förutse.

  I programmet medverkar vaccinforskaren Matti Sällberg på Karolinska Institutet och Karl-Mikael Kälkner, klinisk utredare på Läkemedelsverket.

  Sveriges Radio
  Två minuter in i programmet “mRNA försvinner efter 24 timmar

  https://sverigesradio.se/avsnitt/1631102

LÄMNA ETT SVAR

%d bloggers like this: