Här börjar ett tema om frekvensmedicin, ett medicinskt synsätt och en unik metodik. Vi inleder temat med att presentera Jan Poleszynski från Oslo. Anna Böhlmark träffade honom för att få reda på mer om frekvensmedicinens möjligheter och blev då själv föremål för behandling.

Aldrig tidigare i mitt liv hade jag lidit av allvarliga hälsoproblem. En och annan förkylning ja, och en och annan influensa har jag förstås drabbats av, men dessa sjukdomar gick ju snabbt över och de gav inga bestående men. Kanske är det åldern – jag har nyligen fyllt 34 år – eller något annat, men jag blev orolig när jag helt plötsligt drabbades av oförklarliga sjukdomssymptom som inte hade någon synlig orsak.

 

Följ med på min kroppsliga resa som startade i Stockholm i november 2014 och slutade i Oslo i april 2015 – en resa från sjukdom till hälsa!
Stockholm november 2014
I november förra året fick jag en vaccinspruta mot gula febern inför min förestående
resa till Uganda. Samma dag upplevde jag att det liksom bubblade i fötterna och att de emellanåt domnade bort. Den obehagliga känslan i fötterna förföljde mig.
Uganda januari 2015
När jag i januari 2015 anlände till Uganda drabbades jag av minskad aptit. Något var uppenbarligen inte som det skulle i min kropp, men jag förstod inte vad det var som var fel. Min dåliga aptit gjorde att jag inte kunde äta regelbundet och sannolikt var måltiderna lite näringsfattiga. Valet av mat och dryck var begränsat, vilket gjorde att jag inte kunde leva så hälsosamt som jag kanske borde ha gjort. Jag var törstig hela tiden och drack
mycket Coca-cola, vilket naturligtvis inte var särskilt nyttigt. Drycken fräter på tänderna. Den dåliga storstadsluften gjorde dessutom att jag stördes i min nattsömn.
Sammanfattningsvis så upplevde jag en oerhörd generell trötthet i hela kroppen.
Ont i bröst och lungor.

För att komma åt detta inlägg måste du köpa  Årsprenumeration av AlmaNova.