En resa in i framtidens medicin – frekvensmedicin

8
18972

Här börjar ett tema om frekvensmedicin, ett medicinskt synsätt och en unik metodik. Vi inleder temat med att presentera Jan Poleszynski från Oslo. Anna Böhlmark träffade honom för att få reda på mer om frekvensmedicinens möjligheter och blev då själv föremål för behandling.

Aldrig tidigare i mitt liv hade jag lidit av allvarliga hälsoproblem. En och annan förkylning ja, och en och annan influensa har jag förstås drabbats av, men dessa sjukdomar gick ju snabbt över och de gav inga bestående men. Kanske är det åldern – jag har nyligen fyllt 34 år – eller något annat, men jag blev orolig när jag helt plötsligt drabbades av oförklarliga sjukdomssymptom som inte hade någon synlig orsak.

Följ med på min kroppsliga resa som startade i Stockholm i november 2014 och slutade i Oslo i april 2015 – en resa från sjukdom till hälsa!
Stockholm november 2014
I november förra året fick jag en vaccinspruta mot gula febern inför min förestående
resa till Uganda. Samma dag upplevde jag att det liksom bubblade i fötterna och att de emellanåt domnade bort. Den obehagliga känslan i fötterna förföljde mig.
Uganda januari 2015
När jag i januari 2015 anlände till Uganda drabbades jag av minskad aptit. Något var uppenbarligen inte som det skulle i min kropp, men jag förstod inte vad det var som var fel. Min dåliga aptit gjorde att jag inte kunde äta regelbundet och sannolikt var måltiderna lite näringsfattiga. Valet av mat och dryck var begränsat, vilket gjorde att jag inte kunde leva så hälsosamt som jag kanske borde ha gjort. Jag var törstig hela tiden och drack
mycket Coca-cola, vilket naturligtvis inte var särskilt nyttigt. Drycken fräter på tänderna. Den dåliga storstadsluften gjorde dessutom att jag stördes i min nattsömn.
Sammanfattningsvis så upplevde jag en oerhörd generell trötthet i hela kroppen.
Ont i bröst och lungor.

Florens mars 2015                                                                                                     När jag återkom till Florens och tog flyget till Stockholm i mars 2015, så drabbades
jag av en infektion i lungorna som inte ville ge med sig. Jag hostade inte upp något slem, men hade smärtor i bröstet och i lungorna. Jag fick samtidigt känningar av näsont och började även få krämpor i olika delar av kroppen, främst i nacke, rygg och höfter. En smygande infektion i körtlarna började göra sig påmind. Jag förstod aldrig orsaken till
alla dessa krämpor. Det föreföll vara ett mysterium alltsammans.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-11-kl-20-30-16
Jan Fredrik Poleszynski utanför hans klinik Unovita, Oslo FOTO: Anna Böhlmark

Oslo april 2015
I slutet av april 2015 kommer jag till Oslo. Där får jag thaimassage på min
födelsedag som löser upp en del smärtor i kroppen. Massörskan säger att jag är
”styv” (stel) i hela kroppen. Aldrig har jag upplevt en sådan smärta vid en massage.
Det känns som om hela kroppen är infekterad.
Dagen efter ska jag intervjua Jan Poleszynski. Jan tar emot mig i sin moderna klinik UnoVita i ett av Oslos fina villaområden. Men intervjun förvandlas till något helt annat. Jan ser nämligen att jag mår dåligt, vilket får honom att erbjuda mig en behandling.
Jag tackar givetvis ja till erbjudandet.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-11-kl-20-30-04
Under Annas analys visar Jan pedagogiskt de olika stegen med frekvensmaskiner FOTO: Ingemar Ljungqvist

Först analys…
Jan inleder sin behandling med att titta på mig med inlevelsefulla ögon. Han
säger:
– Jag tror att du har blivit sviken som barn och jag tror att du därför har svårt att lita på människor.
Förvånad över hans djupsinniga påstående, kan jag inte göra annat än att nicka instämmande. Han berättar att när han väl tar sig an en patient lämnar han inte den förrän patienten har blivit frisk. Därefter blir jag visad in till analysrummet.

Där har Jan flera högteknologiska apparater som analyserar både mitt blod och mina frekvenser. Inom fem minuter kommer provsvaren. De visar att jag har åtskilliga obalanser i systemen och i blodet. Jag har förhöjda nivåer av aluminium, sannolikt beroende på vaccinet, och kadmium. Sedan har jag alldeles för låga nivåer av andra metaller såsom magnesium. Jag saknar även de viktiga vitaminerna C och E, omega 3 och jod. Jan säger att det delvis beror på att min tarm inte tar upp tillräckligt med näring. Jag berättar om min långa vistelse i Uganda och han tittar på mig med förstående blick. Troligtvis har min ämnesomsättning minskat i takt med att min hunger minskade,
vilket till slut ledde till näringsbrister i hela kroppen.


…och sedan behandling
Efter analysen är det dags för behandlingarna. Först ska vi in i ett rum för att
behandlas med en maskin med en pulserande magnetfältsterapi (Papimi
NanoPuls). Jag får ligga ner på en brits och Jan för maskinen över min kropp.
När han kommer över ryggen känns det som spikar som vill hamra sig in.
När den sedan vandrar vidare över nacken, sticker det till. Känslan är som
att se blixten vandra över himlen. Fält av frekvenser letar sig in i kroppen och känner
av där elektromagnetismen i cellerna inte är i balans. Då han letar sig upp
emot huvudet och käken, börjar det göra ont och smärta på riktigt. På höger
sida av käken är det en tand som smärtar ordentligt. Jag undrar varför.
Jan tar fram tabeller och svaret kommer med ljusets hastighet. Tanden är
troligtvis infekterad. Samma tand är sammankopplad med lungorna.
Mysteriet avslöjas på en sekund tack vare Jan Poleszynskis frekvensmedicinska
apparatur. Det var en infekterad tand som givit upphov till min smärta i lungor
och bröst. Infektionen i kroppen hade även spridit sig runt i kroppen och åsamkat de generella smärtor som jag upplevde.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-11-kl-20-30-32
Under behandling med frekvensmaskin får Anna en stund med lugn avslappning FOTO: Ingemar Ljungqvist

Massage och mer terapi                                           Efteråt fick jag sitta och njuta i en massagestol som masserade hela kroppen, inklusive fötter. I händerna fick jag hålla i en apparat som gav mig mikroström.
Under hela behandlingen fick jag även rikligt med vatten med salter, mineraler och bikarbonat för att rensa ut gifter och basa ner blodet till ett högre Ph-värde.
Dagen efter kommer det ut svarta små flagor ur näsan. Blodtillförseln strömmar till i hela kroppen och den
känns varmare än vanligt. Min nacke och rygg är av- slappnade och fötter och händer har fått nytt liv. Det börjar äntligen kännas på riktigt igen!
Uppsala i slutet av april
I slutet av april befinner jag mig i Uppsala. Jag uppsöker Tandvårdsskadeförbundets
tandläkare Christer Olsson, som är god vän med de legendariska tandläkarpionjärerna Irene Brednert och Olle Redhe. Han undersöker mina tänder och efter fem minuter konstaterar han att min onda tand med 80 procents sannolikhet är infekterad.
I samråd med Christer Olsson bestämmer jag mig snabbt för att gå vidare med rotfyllning. Under rotfyllningens gång upptäcker Christer hemska infektionsaktiviteter i rotkanalerna.
Nerverna är angripna och i stort sett helt förtärda av baktierier och kanalerna är för- giftade. Om jag hade väntat med att uppsöka en tandläkare är det högst troligt
att infektionen kunde ha spridit sig till käkbenet, vilket hade medfört oöverskådliga
konsekvenser för min hälsa.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-11-kl-20-30-40
Tandläkare Christer Olsson rättar till den tand som tack vare frekvensmaskinen upptäcktes ha en hemsk infektion. FOTO: Ingemar Ljungqvist

Tillbaka i Florens
När jag så kommer tillbaka till Florens känner jag mig nöjd och tacksam över att roten till mina problem har uppdagats. Jag hade inte haft några känningar alls av tanden för bara några månader sedan. Hade jag inte hamnat hos Jan Poleszynski hade jag aldrig fått reda på att min tand var infekterad. Bara Gud vet hur många läkarbesök, hur mycket
smärta och lidanden jag slapp att bli utsatt för tack vare Jans snabba ingripande.

 

Med frekvensmedicin och med näringsanalys gick det att snabbt och i tid komma fram till en diagnos. Det gjorde det möjligt att ingripa förebyggande och vända de uppmätta obalanserna tillbaka till balans och harmoni.
Stärkt i min tro
Vad är det man brukar säga? Det är bättre med friskvård än med sjukvård! Det är
ett talesätt som jag till fullo kan hålla med om. Tack vare den här erfarenheten
har jag blivit stärkt i min tilltro och tillit till den alternativa, komplementära och
integrativa medicinens oerhörda potential.
Detta synsätt sätter helhetstänkande i centrum och förstår att upptäcka problemen
innan de har växt sig för stora. Den ytterligare goda nyheten är att Jan menar på att det är möjligt för mig att med hjälp av fortsatta behandlingar driva ut giftet från vaccinet ur kroppen.
Det är sannerligen ingen så kallad ”Quick Fix”, men med tålamod så löser sig det mesta – vare sig det handlar om fysiska eller om psykiska blockeringar! Detta var första etappen i min hälsoresa.
Fortsättning följer…

 

8 KOMMENTARER

 1. Anna, vilken fantastisk skildring du har förmedlat av dina erfarenheter från frekvensmedicin! – Jag ser innerligt fram emot fortsättningen!

  Det är så fantastiskt att det numer finns en så intressant internetsida som din Anna, där man kan läsa om olika medicinska system, och läkande. Den vanliga vården hade definitivt inte funnit orsaken till din ohälsa. Det är oerhört spännande att få ta del av hur du kom att få insikt i vad det handlade om, och att du befann dig på exakt rätt plats vid rätt tillfälle. Detta sammanhang lägger till ytterligare en intressant dimension i din berättelse!

  – Samtidigt önskar jag bifoga en länk till en helt nyligen utkommen serie av innehållsrika filmer rörande autoimmuna sjukdomar: https://dd340.infusionsoft.com/app/page/534511450740642b6f443e310cee3306
  Serien Betrayal (i 7 delar) – kanske också är någonting att skriva mer om framöver?

  Många Varma Hälsningar,
  Ingrid

  • Stort Tack Ingrid!! Jag håller med om att den vanliga vården aldrig – ALDRIG – hade hittat orsaken till mina symptom då de ju inte ser människan som en helhet, utan bestående av separerade beståndsdelar. I Kina tex har man redan ritat upp kartor som visar hur varje enskild tand är kopplad till olika delar av kroppen, och påverkar dessa.
   Det är underligt hur vår syn på kroppen kan vara så fokuserad på detaljer, och att man inte ser på den holistiskt. Jämförelsevis kan man titta på hur vi behandlar våra bilar. Mekanikern måste gå igenom varje del i motorn för att komma fram till vart felet sitter, då man vet att varje beståndsdel påverkar hur hela maskineriet fungerar. Dessvärre behandlar vi våra bilar bättre än våra kroppar i det svenska samhället. Det är synd. Vi behöver ha ett helt nytt synsätt på vår kropp och hälsa, mer orienterat mot ett asiatiskt synsätt, som ser på människan som en helhet. Jag försöker genom AlmaNova sprida kunskapen om detta synsätt.

 2. Spännande med frekvensterapi!
  Men det där med rotfyllning låter inget vidare… Enl. en MD Thomas Levy är det bland det sämsta man kan göra för sin kropp. Rotfyllningen gör att gifter pumpas ut från den infekterade tanden konstant när man tuggar, eftersom det enl. honom är omöjligt att få helt rent i kanalen. Immunförsvaret kommer inte heller åt tanden eftersom den är “död” och avskuren från blodförsörjning. Själv fick jag förnyad infektion i en rotfylld tand 20 år efteråt och fick den utdragen nu, tack och lov…

LÄMNA ETT SVAR