Event om Corona – Mikael Nordfors

4
8484

Lördag den 31 oktober kommer man i Stockholm hålla en föreläsning under parollen: “Stå upp för sanningen och friheten”. Medverkar gör den svenska läkaren Mikael Nordfors som tidigare i somras höll tal på Trafalgar Square i London. Med på plats finns även den tyske läkaren Heiko Schöning.

 

PLATS:Kungsträdgården, Stockholm City                                                                                                                                 TID: Lördag den 31 oktober kl 12.00

DELA
Föregående artikelEfter Corona
Nästa artikelNr 2-2020
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

4 KOMMENTARER

 1. Hej. Jag hade gärna kommit på eventet och se lite mer vad det är, men bor tyvärr i Barcelona. Finns det möjlighet och se någon livestream eller liknande?

 2. Hej Anna!

  Jag tar gärna emot sund information om sann hälsa som tex Dr. M. Nordfors med flera…

  Tack!

  Hälsningar

  Ola Piccardo

  • Isåfall kan du prenumerera på AlmaNova papperstidning eftersom vi kontinuerligt skriver artiklar om Mikael Nordfors i den. Mvh /Redaktionen

LÄMNA ETT SVAR