“Om sanningen ska fram”

Eric Amarillo skrev hitlåten 2011 då han låg på akuten på Södersjukhuset i Stockholm. Idag arbetar Eric som Sound healer. För AlmaNova berättar Eric om hans spännande läkningsprocess. Hela sanningen avslöjas då Eric öppenhjärtigt berättar om sin sjukdom, sitt uppvaknande och om läkande frekvenser.

Utsilningsprocessen

Under pandemiåret 2020 gick hela världen in i ett retreattillstånd, då miljontals människor fick hoppa ut ur sina ekorrhjul och vända sig inåt istället.
Föreläsaren Susann Björklund förklarar hur vi kan förhålla oss till dessa omvälvande förändringar genom sin ”Utsilningsprocess”.

Musikterapi på sjukhus

Ingrid Michaelsen är en pionjär, en inspiratör och en förebild. Hennes starka
tilltro till konstens och musikens läkande och utvecklande potential ledde till ett
outtröttligt utvecklingsarbete inom Landstinget Värmland och en tjänst som
musikterapeut vid Karlstads centralsjukhus.

Termografi –

ett ofarligt alternativ till mammografi

Många kvinnor undviker läkarundersökningar av rädsla för skadlig strålning och kraftigt tryck. Finns det ett säkert sätt att undersöka brösten på om man inte vill använda sig av mammografi?

Folkets Radio –

Folkets radio är en orädd journalistisk podd och ett växande forum för samtal och analyser.
Intresset för podden växte parallellt med att coronarestriktionerna intensifierades. Med Per Shapiros djupdykande reportage och samhällsanalyser låter podden olika sidor få komma till tals.

5G & Anders Sydborg –

Anders Sydborg är crossåkaren som istället för att tjäna miljontals kronor nu tjänar miljoner svenskars hälsa genom att avslöja de livshotande elektromagnetiska fälten från 5G- antennerna. En verklig kämpe för en ljusare naturligt strålande framtid och en mindre livshotande strålande sådan.

En musiklärares överkänslighet för frekvenser

Hon var den omtyckta musikläraren som inspirerade blivande världsmusiker
att satsa på sin passion. Men trots hennes popularitet skulle hon ändå komma att spela på sin sista strof som lärare, på grund av det ökande problemet med strålning i skolan.

Varför är förändring så svårt?

MED JOE DISPENZA

“Det är där din uppmärksamhet ligger som energin strömmar”. Dessa ord upprepar
dr Joe Dispenza gång på gång i sina framföranden. Men vad menas egentligen?

PCR-testerna –

EN NY MILJARDINDUSTRI

Pandemin har knappast kännetecknats av sunt förnuft utan avsaknaden av logik och samhällsdebatt lyser med sin frånvaro. I ett sådant samhällsklimat är det lätt för bluffare och storkapitalister att sko sig på vanliga medborgare.

Sannas Fastebok

AlmaNova har plockat ut de 11 viktigaste råden för att inleda en egen vattenfasta ur “Sannas Fastebok”. Boken, som kom ut under 2021, är ett uppslagsverk där  hälsoprofilen Sanna Ehdin har samlat sin gedigna kunskap och egna erfarenheter med fastan.