Den 1:a december 2021 var en sorglig dag i svensk historia. Det var dagen då den elitstyrda agendan tog över den annars självständiga svenska pandemilinjen. Det var dagen då de styrande drog åt svångremmen för att med hårda tag kunna styra eller tvinga vissa till underlåtelse. Eller som Anders Tegnell uttrycker det: ”Vaccinpassen är ett nytt medel för att få fler att vaccinera sig”.

De som påstår att införandet av vaccinpass har med minskad smittspridning att göra, misstar sig. Smittspridningen sker i mycket högre grad i matbutiker, shoppingmalls och på restauranger där folk pillar på saker och förtär mat.
Nej det är istället kulturen man vill åt. För utan kultur ingen frihet. Och utan frihet ingen kultur. Det vet de toppstyrda. Tar man bort de kulturella frispråkiga deras möjlighet att påverka samtliga medborgare så kan man lättare kontrollera dem.

Genom införandet av vaccinpassen tog Sverige det första steget bort från den linje som grundar sig på vetenskap. Tidigare har Sverige drivit sin egen politik vad gäller restriktioner. Det har varit en mjuk linje. Man har hänvisat till vetenskapen – att det finns inga vetenskapliga belägg för att nerstängningar fungerar. Och var finns nu bevisen för att kulturella evenemang skulle sprida mer smitta än en julmarknad, en runda i ett shoppingmall eller att frossa i en stor restaurangbuffé? De finns inga alls. Det nya beslutet signalerar bara att myndigheterna nu hårdnat i sin strategi. Man flaggar för en grymmare politik med hårdare åtgärder. Trots att Sverige idag har bland den lägsta smittspridningen i hela Europa.

Nej, tvärtom finns nu de vetenskapliga bevisen för att vaccinerade personer smittar i lika stor eller tom i högre utsträckning än ovaccinerade. I den prestigefyllda vetenskapliga tidskriften The Lancet pekar studien på, som granskat över 100 000 människor, att vaccinerade smittade mer än de ovaccinerade.
Därmed är hela vitsen med vaccinpass befängd.

Så hallå, Karin Tegmark Wisell, nytillsatte chefen på Folkhälsomyndigheten, vad hände med sunt förnuft och vetenskapligt grundade beslut? Snälla Karin varför tar du inte in det perspektiv din kusin (den oberoende journalisten Per Shapiro på Folkets radio) förmedlar om vaccinpassen? Om du vägrar väga in de många olika aspekter som finns innan du tar dina beslut kan man annars få för sig att de egentligen inte är dina egna beslut.
Karin Tegmark Wisell – vad är din källa och med vilka underlag har du tagit detta beslut? Vem är det som tjänar på de här besluten?
Vad blir nästa steg efter det att vaccinpass införts för kulturella evenemang?

Dina svar Karin är viktiga bevismaterial – och där du får stå som ansvarig för detta mänskliga bedrägeri.
När vi om några år ska skriva i historieböckerna om denna sorgens dag, måste vi veta vad som hände när vi släppte taget om våra mänskliga rättigheter och våra grundläggande demokratiska principer som försvarar var och ens rätt över sin egen kropp.

Av Anna Böhlmark

Läs fler artiklar av denna kaliber genom att bli prenumerant:

Källa: The Lancet, The epidemiological relevance of the COVID-19-vaccinated population is increasing