Folkets Radio

1
3215

Folkets radio är en orädd journalistisk podd och ett växande forum för samtal och analyser. Intresset för podden växte parallellt med att coronarestriktionerna intensifierades. Med sina djupdykande reportage och samhällsanalyser låter podden olika sidor få komma till tals. Denna strategi har visat sig omåttligt populär bland lyssnarna, speciellt bland de som matats för länge av mainstream media som varit alltför ensidig i sin rapportering under pandemin.

AlmaNova träffade grundaren Per Shapiro, tidigare reporter på Sveriges Radio. I artikeln berättar Shapiro varför 2021 innebar året då han lämnade Public Service för att starta Folkets Radio.

För att läsa hela artikeln bli prenumerant på AlmaNova:

DELA
Föregående artikelFilm om kvantfysik
Nästa artikelAlmaNova intervjuas av Wake up Globe
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR