Nummer 2 – 2017

3
12177

AlmaNova nr 2- 2018 innehåller en massa spännande information och ny kunskap om hälsa.

Vi blandar intressanta reportage om nya behandlingar eller fungerande metoder mot sjukdomar med nya rön från olika delar av världen.

I koppling till flera av artiklarna kan du se på en liten film här på hemsidan.

 

 

 

Bland annat innehåller tidningen:

Borrelia – sjukdomen som läkarna i Sverige knappast har behandling för, men i Tyskland finns det!
Du kan läsa om Danmarks guru på laser, om hur lasern nu godkänts som behandling på en dansk kommun.
Lymfsystemet beskrivs utförligt från
en terapeuts perspektiv.
Dessutom spännande artikel om cancer-forskningen och om vart miljonerna som Bengt Sjöberg donerat till cancerforskning tar vägen.

Vi skriver även ett exklusivt reportage med Ramesh Chouhan den indiske läkare som för över 25 år sedan forskade med den svenska cancerläkaren Erik Enby. Tillsammans fann de att det fanns mikrober i blodet på cancersjuka.

AlmaNova kommer i sommar släppa en mycket unik dokumentärfilm som heter Cancer och Mikrober och där dessa fynd beskrivs i detalj. En recension av filmen finns med i tidningen.

Filmen speglar skeendena kring de fynd som Dr Erik Enby gjort när det gäller mikrober i blodet hos cancersjuka. Hans upptäckter får medhåll från flera andra delar av världen (Italien, Indien, Bulgarien) men möter på stort motstånd i hemlandet Sverige.                Hur många nobelpris kommer falla om Dr Enby en dag får rätt?

 

se trailern här: https://almanova.eu/trailer-cancer-och-mikrober/

 

 

DELA
Föregående artikelKonstantin Korotkov – ljuset som kan förebygga
Nästa artikelFri från cancer med ketogen kost
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

3 KOMMENTARER

    • Hej Ylva! har du inte fått den i brevlådan förra veckan, borde den komma denna vecka. Mvh /AlmaNova

LÄMNA ETT SVAR