Strålning/5G

0
5760
World map 5G internet web global connection information transmitter. High speed mobile radio antenna cellular.

I samband med lanseringen av 5G blir fler och fler människor oroade över de hälsoeffekter den kommer innebära för oss människor.

I AlmaNova har vi intervjuat professor Lennart Hardell som bevisat sambanden mellan strålning och cancer. Trots att det finns studier gjorda vid svenska universitet stoppas de från att nå den stora massan människor. Anders Sydborg är vinnarskallen som istället för att tjäna miljoner nu ägnar sig åt att tjäna folkhälsan. Vi träffade Anders och han delade med sig av sin personliga berättelse kring vad som lett honom in på denna väg.

Vad står vi människor inför för hälsorisker med den nya utbyggnaden av mobilnäten och vem tjänar egentligen på det? Läs artikeln i AlmaNova genom att bli prenumerant!

 

DELA
Föregående artikelTerje – Fri från cancer
Nästa artikelTrailer – Dokumentär om medicinsk cannabis
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

LÄMNA ETT SVAR