Svensk Visionär bygger by på Cypern

1
8247

Tänk dig en by i ett varmt soligt land där barnen får lära sig om empati, medvetenhet och om ett hållbart samhälle. Där universiteten lär ut om samarbete och kvantmedicin utifrån en vetenskap som inte bygger påseparation. Och där sjukhusen integrerar olika komplementära terapier för att erbjuda den bästa möjliga vården. Där energin är grön och maten är ekologisk.

En sådan by byggs nu upp på norra Cypern av Sveriges mest framstående inom kvantmedicin, Jörgen Tranberg, som länge drömt om att förverkliga detta projekt som nu tar sina första steg in i framtiden.

Läs hela artikeln om Jörgen och byn på Cypern genom att bli prenumerant på AlmaNova:

DELA
Föregående artikelTrailer Homeopati & Demokrati
Nästa artikelNummer 4 – 2018
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

1 KOMMENTAR

  1. […] I Brages analys ”BANKSPYAN” ledde kommentarer in på frågan – vart ska vi fly? Vid morgonens frukostläsning fann jag ett förslag som låter intressant ur alla synvinklar som i alla fall jag alltid sökt: https://almanova.eu/svensk-visionar-bygger-by-pa-cypern/ […]

LÄMNA ETT SVAR