Nummer 4 – 2018

2
5666

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruce Lipton

AlmaNova träffar Bruce Lipton – en av epigenetikens förfäder som övertygar oss om att vi inte är offer för våra gener

 

 

 

Gregg Braden

AlmaNova träffar Gregg Braden – geologen vars insikter från boken “Human by Design” anammats av FN för de 17 hållbara målen för planeten. Vi får höra hur Gregg vill ändra på dagens vetenskap för att kunna skriva en “ny mänsklig historia”

 

 

Jörgen Tranberg

AlmaNova träffar Jörgen Tranberg och besöker den by som nu byggs upp på Cypern som innebär en ny möjlighet. Ett samhälle som bygger på medmänsklighet och samarbete, där man inkorporerat kvantmedicin och kvantfysikens principer i en ny vetenskap och som ska verka som spindeln i nätet för ett globalt nätverk.

 

AlmaNova recenserar dessutom två böcker av två svenska hälsolegender – Lars Bern och Birgitta Klemo

AlmaNova har även intervjuat Barbra Angel, berömd inom sound healing. Med hjälp av sina stämgafflar behandlar hon människor världen över med helande frekvenser

Dessutom får du träffa fyra kvinnor som blivit gravida – när de precis hade gett upp hoppet om att bli med barn!

Detta nummer av AlmaNova innebär ett kvantsprång för mänskligheten!

 

DELA
Föregående artikelSvensk Visionär bygger by på Cypern
Nästa artikelMartina hos Dr Yang
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR