En unik klang – Marie Bergman är den berömde sångerskan som sadlade om till klangmassör. Hennes mål är att lära var och en att finna sin inre klang. Genom den kan man få kontakt med sitt innersta och därigenom nå självläkning.

Anandaskolan – AlmaNova var på plats i en brasiliansk skola där man på schemat har både meditation och självkännedom. Resultaten är fantastiska.

Maribel – professorn om medvetenhet i Brasilien lär man även på universitetsnivå ut om medvetenhet. Hittills har 1483 studenter utexaminerats. Hur blir dessa individer? Professor Maribel Berretto berättar.

Flow of Consciousness – ny dokumentär AlmaNova släpper den efterlängtade dokumentären om medvetenhet/kvantfysik som hade premiär i Brasilien. Filmen innehåller intervjuer med Deepak Chopra, Bruce Lipton, Gregg Braden, Amit Goswami, Joe Dispenza Nassim Haramein och Lynne McTaggart.

Dan Uhrbom och vildväxande Sveriges egen Raw Food Guru släpper boken Vildväxande och vi gör en recension av boken och ett porträtt av dess legendariske författare.

Radikala remissioner – Kelly Turner från HEAL Kelly är sjuksköterskan som började studera fenomenet med radikala remissioner, folk som plötsligt tillfrisknade från cancer. Vilka är de nio faktorer som dessa hade gemensamt?

Anita läkt från cancer – tack vare en nära-döden-upplevelse – Anita Moorjani satte sitt namn på kartan med sin New York Bestseller där hon berättar om sitt extremsnabba tillfrisknande från en dödlig sjukdom och hennes andliga resa för att nå dit.

5G en försöksverksamhet – AlmaNova träffar den svenska forskaren Lennart Hardell som gjort flera studier över riskerna med strålning. Nu varnar han för utbyggnaden av 5G.

Lösningen på skövlingen i Amazonas – Acai – Den brasilianska superfooden Acai är rik på fibrer och fett och kan i princip ersätta köttkonsumtionen. Här förklarar vår utsände hur hon oväntat blev vegetarian med hjälp av denna frukt.

Tibetansk meditation – Boris Aranovich guidar oss genom sina metoder för att komma i kontakt med de högre känslostämningarna som leder till koherens och självläkning.