Gregg Braden

2
11168

Vi lever våra liv beroende på hur vi har lärt oss tänka om varandra. Vi läker våra kroppar baserat på dessa våra mest grundläggande övertygelser. Vem är det egentligen som har huvudrollen i din egen show? Är det du som bestämmer över din egen kropp?

Gregg Braden är den världsberömde geologen vars idéer om hur vi kan skapa en bättre värld har anammats av FN. Bradens bok “Human by design” ansågs så framåtskridande att man inkorporerade flera av idéerna ur den med FNs 17 hållbara mål för en bättre värld.

AlmaNova fick en privat intervju med Gregg Braden där han förklarar
mer på djupet hur vi kan skriva “en ny mänsklig historia”.

För att läsa hela artikel om Gregg Braden, bli prenumerant idag:

Gregg Braden kommer för första gången till Sverige! Han föreläser på det stora Eventet ”Compassion Conference 2020” den 28-29 mars 2020.

Mer info http://www.academycompassion.com/

DELA
Föregående artikelJenny hos Dr Yang
Nästa artikelBruce Lipton
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

2 KOMMENTARER

  1. Jag har läst flera av Gregg Bradens böcker. Tycker själv att vi lever i en intressant tid och har verkligen uppskattat hans böcker.

LÄMNA ETT SVAR