Är du redo för transformation och förändring i höst? Vi kan berätta att den startar riktigt bra. Younity Sweden, som vi på AlmaNova samarbetar med kör igång med något otroligt spännande.

AlmaNova skrev tidigare en omfattande artikel om Andens Medicin, en bok av Alberto Villoldo. I kursen ”Läk dina skuggsidor” 20-22 september med vår favoritschaman Alberto Villoldo, medicinsk antropolog och forskare, får du med hjälp av heliga schamanska tekniker lära dig att föra fram dina skuggsidor i ljuset och omfamna hela dig så att du kan leva ditt liv i din fulla kraft.

I denna unika och kaosartade tid som världen befinner sig just nu, uppmanas vi att konfrontera våra skuggsidor som vi länge har tryckt undan, både som individer och som kollektiv. Alberto har därför skapat en helt ny introduktionskurs, som dessutom är kostnadsfri. I kursen delar han med sig av schamansk visdom som han förvärvat under 30 år av sitt liv.

I denna kostnadsfria, praktiska och transformerande kurs delar han med sig av de heliga tekniker som han lärde sig under sina många år med schamanerna.

Alberto vill ge dig konkreta verktyg som du kan applicera direkt i ditt eget liv, särskilt i dessa tider när hela det mänskliga kollektivets skuggsidor och demoner har släppts fria.

Judisk-kristen mytologi menar att det finns en självständig ond kraft som alltid kommer att försöka förstöra för oss. Schamanerna säger: “Vänta lite nu. Det finns ingenting i kosmos som inte är en del av det gudomliga.” Ondska existerar, men bara i människors hjärtan.

Schamaner fokuserar på att praktisera fred, på att skapa skönhet, och de lever efter uppfattningen att det är i mörkret som de största skatterna finns. Detta är vad schamanerna kallar för uhu pacha – “undervärlden” – det kollektiva omedvetna som psykiatrikern Carl Jung talade om.

I denna gratiskurs kommer du lära dig:

  • Väst och östs olika perspektiv på det kollektiva omedvetna och skuggsidor
  • Schamanens definition av ondska
  • Schamanens viktigaste beskydd och hur man sätter tydliga gränser
  • Hur du kan skapa fred med inre motsägelser genom att integrera förtryckta delar av din personlighet i ditt liv
  • Tekniker och verktyg för att omfamna din kraft, så att du kan utveckla alla aspekter av din personlighet
  • Hur du kan hantera ovälkomna känslor som ilska och rädsla
  • Hur du kan läka  generationstrauman

Missa inte den här möjligheten att djupdyka in i schamanernas fascinerande och kraftfulla värld av energimedicin i denna nya och helt kostnadsfria gratiskurs!

Läs mer och anmäl dig här

Hoppas att vi ses!