SANNINGEN UPPDAGADES under Wakeupkonferensen 2023. Malmö 28-29 Januari.

Det är en stark upplevelse att under två hela dagar vistas tillsammans med ca 300 vakna, modiga, positiva, glada, kärleksfulla människor från hela Sverige.

Under konventhelgen kom många sanningar upp. Tydligt framkom det, att det inte räcker att gräva i det yttre. Vill vi nå en stabil frihet behöver vi också komma i kontakt med vårt eget inre mörker. Det är en intressant, men tuff resa som vi måste göra själva. För de som önskar finns det hjälp på vägen.

Att skaffa kunskap och förståelse för hur mörka makthavare sen lång tid tillbaka lyckats ta makten, skapat krig, förstörelse, splittring mellan grupper och kontroll över människor och företag är början till fred. Så ett viktigt budskap var; Med sanningen och kunskapen i vår hand kan vi befria oss från rädsla och hat och skapa en god, kärleksfull värld att leva i.

Minglet var en viktig del av konferensen och i sorlet av besökare blev det mycket tydligt att allt fler vaknar och förstår att det har funnits och finns mycket som ligger dolt i mörker i världen. Det media och myndigheter har matat oss med i generationer tål ingen djup granskning. Vi är många som visar tacksamhet till alla de som gräver och visar en sanning, som trots att den är långt ifrån vacker, vi ändå vill veta. Ju mer som gräves upp och blir synligt desto lättare är det att förstå det maktspel som pågår idag.

Att det finns människor som inte vill SE, det har jag förståelse för. Det är inte enkelt att erkänna för sig själv att man trott på en lögn. Jag förstår att det finns människor som saknar modet att SE. Det viktiga är att vi visar varandra respekt oavsett var vi befinner oss kunskapsmässigt. Jag förstår de som vill mörka sanningen, för när ljuset belyser mörkret kommer den gamla agendan som inte gynnar jorden och mänskligheten att spricka.

Eventet avslutades med en vacker hyllning och tack till vår älskade Ingemar Ljunqvist. En sann föregångare och frihetskämpe som ägnat sitt liv åt djupt grävande. Ingemar brann för sin uppgift och levererade sanningar fram till sin sista dag.

Med tacksamhet och stor tillit till att vi är på väg in i en vacker framtid i frihet där sanningen råder, lämnade vi Joanna och Michael Oddane, föreläsarna, utställarna, gamla och nya vänner.

Av Nonna Larsson

 

mer info se https://wakeupconference.se/