Bruce Lipton

3
10254

AlmaNova möter Bruce Lipton som i en exklusiv intervju förklarar epigenetiken. Genom forskning på stamceller kunde Bruce konstatera att vi inte är offer för våra gener, redan 25 år före vedertagen forskning bevisade det.

Faktum är att enbart 1 % av sjukdomar är direkt kopplade till våra gener. Resten, dvs 99 % av sjukdomar, beror enligt Bruce Lipton, på vår livsstil.

Så med den vetskapen finns det enorm potential för hur vi kan påverka vår hälsa till det bättre. Här berättar Bruce både om hot och möjligheter.

 

För att läsa hela artikel om Bruce Lipton, bli prenumerant idag:

DELA
Föregående artikelGregg Braden
Nästa artikelJannes örtteer
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

3 KOMMENTARER

  1. Han bör tas på allvar, men det tog honom ett år at hittt en förläggare till sin bok. Om hand idéer om cancer stämmer är ju både strålbehandling och cellgift obehagligt brutala ingrepp. Sedan dör patienten av behandlingen snarare än encern.

  2. Både Bruce Lipton och Rupert Sheldrake är vansinnigt intressanta människor, upptäckte dom båda tack vare dej, Piltson, genom en av dina länkar för nåt år sen hos Karl Arlfors.
    Tror absolut att dom kan ha rätt i mycket…vårt undermedvetna spelar en enorm roll ju..
    Glömmer aldrig en story jag hörde för många år sen, om en kvinna som var svårt allergisk mot rosor, hon medverkade i ett experiment om just hur “the perception” inverkar på oss och fick lukta på en, som hon trodde, levande ros, och fick mycket riktigt ett kraftigt anfall av allergi..fast rosen i själva verket var konstgjord…
    När det sen gäller sjukvårdens ohumana behandling av cancer, fast den borde kanske mer betraktas som ovetenskaplig, har dom av våra vänner som fått cancer, dött av just behandlingen, inte av själva sjukdomen.

LÄMNA ETT SVAR