När vetenskap och andlighet möts – videoserie med Gregg Braden

Såhär mitt i den kalla, mörka årstiden, när man mest har lust att dra täcket över sig och vänta på de första vårtecknen, är vi tillbaka med en ny videoserie som vi hoppas ska lysa upp din vardag.

Vad passar väl bättre såhär i starten på ett nytt år än att reflektera över vilka vi är och hur allt hänger ihop. Var kommer vi ifrån egentligen?

Dessa frågor ska den bästsäljande författaren, föreläsaren och geovetenskapsmannen Gregg Braden hjälpa oss med att reda ut i en kostnadsfri videoserie i fyra delar.

Registrera dig här helt kostnadsfritt 

Vilka är vi – egentligen?

Detta är en fråga som vi här i västvärlden, under många generationer, har försökt besvara framför allt med hjälp av vetenskapen. Och svaren som vi fortfarande lär ut till våra barn i skolan idag är:

“Människan är en produkt av slumpmässiga förändringar.
Vår uppgift här i livet är att föra våra gener vidare.
Det är våra gener som styr vårt liv, vår död och vårt öde.
Endast de som är starka överlever och kommer att lyckas här i livet.
Det är bara det som du kan mäta och ta på som är verkligt”.

Men något som vi inte pratar särskilt mycket om idag är att vetenskapen själv mer och mer har förkastat denna gamla bild. Faktum är att vetenskapen idag närmar sig den andliga världen allt mer. De nya vetenskapliga rönen visar nämligen en helt annan bild av människans natur än det som vi beskriver ovan. Vi är så mycket mer!

Kan du föreställa dig konsekvenserna om allt som vi lärt oss om oss själva och mänskligheten visar sig vara fel?

Vi har byggt våra liv och vårt samhälle baserat på felaktiga föreställningar om oss själva och vår koppling till allt runtomkring oss. Detta har orsakat problem för oss och dessa problem har nu fört oss till en vändpunkt. Lösningarna på våra problem finns redan idag. Vi måste bara ta dem till oss och integrera dem i våra liv. Och det är just precis detta vi kommer att ta itu med i den nya kostnadsfria videoserien med Gregg Braden.

Se vem Gregg Braden är genom att klicka här (från tidigare artikel i AlmaNova): https://almanova.eu/en-ny-mansklig-historia/

Från ensidigt tänkande till harmoni

Nu kan du registrera dig för denna gratis videoserie och säkra din plats!

Videokursen börjar 18 januari 2021.

Registrera dig här helt kostnadsfritt 

I denna gratis videoserie tillsammans med Gregg Braden får du lära dig varför vi behöver en helt ny bild av oss själva som människor och världen om vi vill leva mer i harmoni med oss själva och allt runtomkring oss. De problem vi lever med idag är orsakade av ensidigt tänkande tillsammans med en snedvriden bild om vilka vi verkligen är.

Under denna serie kommer du att få ta del av alternativ som inte bara förändrar ditt eget liv men även visar vägen till lösningar för mänskligheten i stort.

Detta och mycket mer kommer du att lära dig om i denna video serie:

  • Vilka uppfattningar om oss själva och världen som har bevisats vara felaktiga och varför.
  • Varför vetenskapen och den andliga världen närmar sig varandra allt mer.
  • Hur du kan ta beslut inte bara med din analyserande hjärna utan även med ditt hjärta.
  • Vilken potential du har inom dig och hur du kan aktivera den.

–> För mer information och registrering till denna gratis videoserie klicka här