Interaktivt program och kurs av Boris Aranovich

*Visst du att för att dina organ och vävnader ska fungera bra, så måste först ditt skelett och din ryggrad ”sitta på sin plats”?

*Visste du att din hälsa och ditt åldrande helt och hållet är beroende av hur dina självreglerande mekanismer nervsystemet och hormonella systemet fungerar?

*Visste du att för att minska rynkor och behålla en ungdomlig hud så behöver du först korrigera skalle och nacke, förbättra flödet av lymfa i ansiktet, stärka ansiktets bindväv och sedan själva huden?

Det låter jobbigt, men är en procedur som bara tar 3-4 minuter per gång och görs en gång per vecka. Lika mycket tid behövs för att korrigera ryggraden, skelettet, hormon- och nervsystemet. Det låter osannolikt och mystiskt men det är 100% sant och det bästa är att du kan göra det själv. Eller för att uttrycka det mer exakt, så låter du bara kroppen göra jobbet.

Det är kroppen själv som vet vad den ska göra för att återgå till sitt ursprungliga tillstånd. Du behöver bara lära dig att kommunicera med kroppen och komma i kontakt med dina olika organ och system. För att klara detta får du hjälp av programmet Tibetansk självhealing som lär dig att göra det med hjälp av animationer, bilder och musik. Du behöver inte ha kunskaper om anatomi och fysiologi, kroppen kan själv och gör allt.

Kursdatum:

*Stockholm 15-16 feb kl.10-17

*Malmö 22-23 feb kl.10-17

*Göteborg 7-8 mars

Bor du på annan plats? Det går även att gå kursen online

Special: För AlmaNovas läsare ges 10% rabatt om du uppger koden ALMA_34 vid beställning

Platser och kostnader se på https://humans-resources.one/kurser-2/