Elöverkänslig patient berättar hur hon efter behandling lyckas hälsa på sin son

1
6774

Elöverkänslig patienten kunde inte åka och hälsa på sin son innan hon inledde behandlingen – en självklarhet för de flesta mödrar. Efter några veckors behandlingar hos akupunktören Yiping Thelander nådde hon sin dröm. Lyssna på hennes egen berättelse här:

 

 

 

 

 

DELA
Föregående artikelMikroorganismer i munnen kan orsaka kroppslig ohälsa
Nästa artikelUtdrag ur dokumentärfilmen Silverbibeln om kolloidalt silver
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

1 KOMMENTAR

  1. Till Anna Böhlmark
    Hej! Jag undrar om du har några råd eller tips? För 5 år sedan skaffade jag en hyreslägenhet, väldigt nära havet och skogen. Jag var då fullt frisk på alla sätt. Jag har alltid arbetat med hälsofrågor och tog för givet att jag skulle få behålla min hälsa långtupp i ålderdomen. Jag tar aldrig några mediciner och är så klart ovaccinerad. Efter ett par år i lägenheten började jag känna starka sjukdomssymptom, svår ständig trötthet, svår migrän och värk i hela kroppen, stora balansproblem och de kognitiva förmågorna som jag alltid hade haft är också borta. Jag gick till 4 olika läkare förra året men de sa alla att jag är fullt frisk, för de tittade bara på mina blodprover. Det visade sig i år att jag hade fullt med svartmögel i min lägenhet. Hyresbolaget har bara sett till att torka bort möglet, spruta gift på medan jag och mina djur satt i lägenheten. Innan städfirman åkte, kastade de de använda mögeltrasorna på golvet. Nu har hyresbolaget satt in en fungerande fläkt och tar för givet att både jag och mina djur nu ska känna oss fullt friska. Jag känner mig döende och söker med ljus och lykta efter någon som kan hjälpa mig och förstå. Jag hittar inte på för jag har alltid varit en kraftkvinna tidigare. Finns det ingen som vågar skriva offentligt hur giftigt det är att leva flera år i mögel? Jag är inte rädd för att dö men det känns smaklöst att jag måste betala dyr hyra till ett hyresbolag som förgiftar mig. Jag är sååååååååååååååå ledsen och uppgiven!!!

LÄMNA ETT SVAR