Giganten inom Homeopatin

0
23159

AlmaNova träffade Vithoulkas – giganten inom homeopatin som öppenhjärtligt talade ut om hans över 57 åriga kamp för att sprida denna läkekonst.

Han är mannen som fick motta det Alternativa Nobelpriset i Sverige Riksdag, som behandlat ministrar och kungligheter och dessutom lyckats med bedriften att bygga upp en hel akademi. Idag finns cirka 30 000 grekiska apotek som säljer homeopatmedel. Den starka drivkraften bakom den utvecklingen var denne eldsjäl.

Intervjun gjordes inför den kommande filmen om homeopatin som produceras av Anna Böhlmark i samarbete med Svenska Föreningen för homeopati.

För att läsa hela intervjun med Vithoulkas bli prenumerant här

DELA
Föregående artikelMarika hjälpt av Instant Transformation
Nästa artikelIsabelles autism hjälpt av homeopati
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR