Leif får tillbaka hälsan efter sviterna av en stroke

3
7816

I filmen berättar både Anna och Leif om de förbättringar de upplevt av Linda Lundbergs behandlingar. Anna får ett förbättrat blodomlopp när Linda trycker på de rätta punkterna.

Leif berättar om hur han blev övergiven av sjukvården efter det att han fått en stroke. Linda Lundberg blev hans räddning.

Leifs reflektioner om skolmedicinen:

“Det är här dilemmat ligger i när man utgår från en standardbild, inte från individen. Det är ju individen det handlar om. Ingen standardindivid, utan just den individen”.

 

DELA
Föregående artikelMozart eller Monsanto?
Nästa artikelEpigenitik vänder upp och ner på tidigare sanningar
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

3 KOMMENTARER

  1. Intressant. Hon nämner ett namn på någon vars metod hon vidareutvecklat, men tyvärr hörs inte namnet. Var finns denna kvinna med sin behandling?

LÄMNA ETT SVAR