Boken “Cancer och Mikrober” lanseras!

3
22251

“Den här boken skrev vi i mitten av 90-talet men den blev av olika anledningar liggande.
När vi nu i 2018, drygt tjugo år senare, dammar av den visar den sig, tyvärr, fortfarande vara lika aktuell.

Lena Forsberg och Ingemar Ljungqvist, författare till boken “Cancer och Mikrober”

Den handlar om Lena som insjuknade i bröstcancer och började leta sig fram mot ett tillfrisknande, om hur hon vi sin dåvarande man Ingemar får kontakt med läkaren Erik Enby. Den handlar också om att Ingemar och Erik startade en tidning, och om allt annat som har hänt under den här tiden.

Lena har alltså överlevt sin diagnos med tjugosju år. Ingemar beskriver Erik Enbys metod för diagnos och behandling. Vi undersöker också vad som har hänt i attityden till cancer och i forskningen fram till idag och förstås uttrycker vi vår förhoppning om stora förändringar.”

Utdrag ur boken “Cancer och Mikrober” av Lena Forsberg och Ingemar Ljungqvist. Lena Forsberg medverkar även i filmen “Cancer och Mikrober” där hon berättar om hennes tillfrisknande från cancer med hjälp av den svenske cancerläkaren Erik Enby.

Filmen “Cancer och Mikrober” med samma namn som boken som totalt är på cirka 52 minuter går att beställa på DVD (via kontakt).
Den del som bara finns tillgänglig på DVD innehåller flera inslag med Tullio Simoncini och mer lite tyngre vetenskapligt stoff. Både bok och film kommer säljas. En kortare version av filmen (33 minuter) finns gratis att se på AlmaNova här:

 

 

Bokens ordinarie pris är: Enbart boken 215 kr (155 kronor + 60 kronor porto – samma för hela Norden)  = 215 kronor

Enbart DVD-film 180 kr. Bok plus DVD-film 305 kr. (Porto inom Norden inkluderat i priset. Utanför Norden tillkommer portotillägg)

För inbetalning välj en av följande alternativ:

AlmaNova Media AB 

Swisch: 123 646 68 90

Plusgiro: 94 37 48 – 4                               

Bankgiro: 596 – 0406

Köp boken eller bok + DVD genom att betala in och uppge namn och adress.

 

3 KOMMENTARER

  1. […] AlmaNova är den enda svenska tidskriften som publicerat en bok om Enbys behandling. Boken ”Cancer och Mikrober” är en självupplevd berättelse skriven av fd cancersjuka patienten Lena Forsberg, som kallar Enby för ”min goda jätte”. AlmaNova har även släppt en dokumentär ”Cancer och Mikrober” som skildrar Enbys behandling.                Läs om boken här: http://almanova.eu/boken-cancer-och-mikrober-lanseras/ […]

LÄMNA ETT SVAR