Boken ”Cancer och Mikrober” lanseras!

1
15562

Specialerbjudande: Du får boken för 155 kr om du blir prenumerant på AlmaNova samtidigt!  (Ord pris 195 kronor)

”Den här boken skrev vi i mitten av 90-talet men den blev av olika anledningar liggande.
När vi nu i 2018, drygt tjugo år senare, dammar av den visar den sig, tyvärr, fortfarande vara lika aktuell.

Lena Forsberg och Ingemar Ljungqvist, författare till boken ”Cancer och Mikrober”

Den handlar om Lena som insjuknade i bröstcancer och började leta sig fram mot ett tillfrisknande, om hur hon vi sin dåvarande man Ingemar får kontakt med läkaren Erik Enby. Den handlar också om att Ingemar och Erik startade en tidning, och om allt annat som har hänt under den här tiden.

Lena har alltså överlevt sin diagnos med tjugosju år. Ingemar beskriver Erik Enbys metod för diagnos och behandling. Vi undersöker också vad som har hänt i attityden till cancer och i forskningen fram till idag och förstås uttrycker vi vår förhoppning om stora förändringar.”

Utdrag ur boken ”Cancer och Mikrober” av Lena Forsberg och Ingemar Ljungqvist. Lena Forsberg medverkar även i filmen ”Cancer och Mikrober” där hon berättar om hennes tillfrisknande från cancer med hjälp av den svenske cancerläkaren Erik Enby.

Filmen ”Cancer och Mikrober” med samma namn som boken som totalt är på cirka 52 minuter går att beställa på DVD (via kontakt).
Den del som bara finns tillgänglig på DVD innehåller flera inslag med Tullio Simoncini och mer lite tyngre vetenskapligt stoff. Både bok och film kommer säljas. En kortare version av filmen (33 minuter) finns gratis att se på AlmaNova här:

 

 

Du som nytecknar en prenumeration på AlmaNova  får köpa boken för 155 kr. Du som redan har beställt och betalat boken får den levererad i juni 2018.

Bokens ordinarie pris är: Enbart boken 195 kr. Enbart DVD-film 195 kr. Bok plus DVD-film 305 kr. (Porto inom Norden inkluderat i priset. Utanför Norden tillkommer portotillägg)
Vårt pg nummer är 81 63 14 – 9 (IBAN SE 64 9500 0099 6042 0816 3149)

Köp boken eller bok + DVD genom att betala in och uppge namn och adress.

DELA
Föregående artikelNummer 1 – 2018
Nästa artikelSemir – pyramidernas läkande energier
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR