Prins Charles Wellness Centre

0
5667
Prins Charles, snart kanske Kung av England

I januari 2019 öppnades portarna upp till Prins Charles Wellness Centre. Hälsocentrat som erbjuder akupunktur, homeopati, reflexologi, yoga, mindfulness och reiki, är en del av Dumfries House och ligger i södra Skottland. AlmaNova gjorde som enda svenska tidskrift i våras ett besök på Prins Charles gård.

”I det grönskande vackra landskapet som rymmer floder, bäckar, blommor i alla dess färger, sekelgamla träd samt ett vackert slott har man förverkligat Prins Charles vision om att skapa en plats som inspirerar till en sund hälsosam livsstil. Man har ekologiska odlingar samt en farm med gamla, icke genetiskt modifierade, framavlade djur på gården”.

Det är allmänt känt att den engelska kungafamiljen använder sig av homeopati. Nyligen gick även Prinsen ut och förkunnande sig som ”The patron of homeopathy” (överbeskyddare av homeopatin).

Läs hela artikeln om Prins Charles Wellness centre genom att bli prenumerant:

DELA
Föregående artikelOch cancern bara försvann
Nästa artikelFilm om kvantfysik
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

LÄMNA ETT SVAR