Ny trailer – ”Cancer och mikrober”

12
23368

Nu har den släppts! Filmen – ”Cancer och mikrober” – som handlar om cancer och det faktum att man i blodet hos cancersjuka upptäckt mikrober – släpptes under sommaren 2017 till prenumeranter för AlmaNova.

Vi kan redan nu avslöja delar av innehållet och huvudrollsinnehavarna. Självklart är Sveriges främste expert på området: Erik Enby – med som den huvudsakliga framträdande huvudpersonen. Men ämnet beskrivs även från andra perspektiv, från människor runt omkring i världen.

Ramesh Chouhan, den indiske doktor som tillsammans med Erik forskade på cancer och mikrober, intervjuas. Ett besök hos en annan cancerläkare tillike forskare på mikrober – Dr Alan Cantwell i Hollywood – förtydligar Enbys arbete. Dessutom får man träffa en av världens främsta mikrobiologer som idag kommit med nya upptäckter, Nadya Markova, vid Sofias universitet.

Filmen börjar redan i april 2014, då Tullio Simoncini, världsberömd fd cancerläkare, blev inbjuden att delta på en turné för att tala om cancer. Men Tullio dyker aldrig upp, på grund av att han informerats om att skulle han komma till Sverige så skulle han bli arresterad.

Flera aspekter om det hot dessa läkare utgör för etiblissemanget tas upp i filmen. Frågan är: om dessa forskare och fd läkare inte hade något relevant att komma med, varför motarbetas de isåfall så enormt av auktoriteterna?                                                           Andra frågor filmen behandlar är sjukdomsbegreppet cancer och varför det finns mikrober i blodet och hur man kan behandla dessa.


 

Stöd spridning av information om naturlig hälsa och ny kunskap!

Vi hade planerat släppa filmen ”Cancer och mikrober” på vår hemsida www.almanova.eu till kostnaden av en biobiljett.
Men det skulle inte räcka för den lansering vi hade önskat.

Det verkliga syftet med filmen är ju att nå ut till så många som möjligt. Endast genom att nå ut på gräsrotsnivå kan vi nå den stora massan, som kan utöva påtryckningar för förändring. Vårt mål är därför att kunna släppa filmen gratis på internet – på så vis vet vi att den kommer spridas ut till fler.

Bidra nu med ditt stöd till filmen genom att donera valfri summa pengar så kommer ditt namn med på filmens eftertexter. Donationer över 200 kronor får DVD hemskickad med post.

Kommer vi upp i 30 000 svenska kronor innan november – lovar vi släppa filmen gratis på AlmaNova.eu

De prenumeranter av AlmaNova som får gratis tillgång till filmen kommer att få exklusiv förhandsvisning av filmen veckor innan den släpps offentligt.

Donationen kan ske antingen via Swish (tel. 0767069037) eller Nordea personkonto 8104257103.

 

DELA
Föregående artikelNytt nummer av AlmaNova ute nu!
Nästa artikelLasern lanseras i dansk kommun
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har skrivit och fotat 7 år för tidningen 2000-Talets Vetenskap. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova. Hon driver det egna medieföretaget Pelicana Pelicana.

12 KOMMENTARER

 1. Underbart att nyfikenheten på verkligheten börjar sippra igenom de höga penningmurar som med fuskstudier som gynnar läkemedelsbolagen hindrar oss från att stödja kroppens självläkande krafter. Ser fram emot att se hela filmen längre fram i år.

 2. Klickar på doneraknappen ovan men det fungerar inte. Kanske man kan betala in direkt via sin bank på det rätta kontonumret? Behöver bara ett kontonummer.

  • Hej Johnny, har skickat instruktioner direkt till din email-adress.
   Det har skett ett tekniskt fel men vi arbetar på det. Vi hoppas kunna lösa detta
   snarast möjligt så att man ska kunna donera med sitt kreditkort.
   Mvh /Anna

 3. I kampen mellan Pasteurs metod att hitta medel att ta död på patogena mikroorganismer och Enderleins metod att i mikroskop undersöka vilka betingelser som gjorde att patogenerna inte trivdes så vann tyvärr Pasteurs metoder. Enligt den linjen kom pasteurisering och antibiotika till…Det är dags att återupprätta Enderleins metoder – dvs ändra betingelserna för att patogena mikroorganismer skall trivas.

  • Mycket intressant kommentar. Tack Helena! Den kan man ha i åtanke när man ser filmen ”Cancer och mikrober” som släpps i sommar!

LÄMNA ETT SVAR