Nummer 1 – 2020

3
3317

Nytt nummer av AlmaNova ute nu! Våra läsare får det nya numret denna vecka. För dig som förnyade din prenumeration i tid får du på köpet även magasinet Holy Holk – en bilaga på temat cbd, hampa och medicinsk cannabis.

Vill du skaffa Holy Holk? Teckna då en Välkomstprenumeration för 245 kr (ny prenumerant) eller en gåvoprenumeration till en nära och kära (för dig som redan prenumererar). Holy Holk säljs inte som lösnummer.

Mer info om Holy Holk

INNEHÅLL I DETTA NUMMER:

DELA
Föregående artikelCovid – 1984
Nästa artikelDr Bruce Lipton om Corona: Ni kan vara lugna!
Anna Böhlmark (född 1981) från Sollerön utanför Mora är journalist. Hon har en master i kommunikationsvetenskap från Florens Universitet och har bott 14 år i Italien. Anna talar flytande italienska, engelska och spanska och talar även kinesiska och franska. Anna har arbetat 15 år som utlandskorrespondent. Dessutom filmar och producerar hon dokumentärfilmer, nu senast filmen om kolloidalt silver som ligger på AlmaNova.

3 KOMMENTARER

    • Hej Aapo,

      Ja det stämmer du har inte förnyat din prenumeration. Men du får ändå det nya numret av AlmaNova som kommer senast på måndag!
      Vi hoppas du blir med oss även under 2020 och det går bra att förnya din prenumeration när som helst! Med vänlig hälsning AlmaNova/Anna

  1. […] Surahammar versus Bergamo                                                                              Eftersom vi på AlmaNova som nästintill enda publikation sökt en orsak till den enorma explosionen som skedde i norra Italien, Bergamo där Corona- epidemin fick sitt första starka fäste i Europa, så hade vi en extra erfarenhet med oss i bagaget. I just regionen Brescia/Bergamo uppvisades den värsta nedsmittningen och också de högsta dödstalen  i Europa under januari-mars 2020. Till och med före detta friska läkare och sjuksköterskor skulle dö. Detta kom inte att upprepas i så stor omfattning på andra platser i Europa. Alltså måste det tidiga Coronautbrottet i Italien ha en alldeles egen förklaring. Efter att ha förkastat flera hypoteser stannade vi för att invånarna i Bergamo hade vid den tidpunkten ett immunsystem som just då stod vidöppet när Coronan dök upp. Orsaken till detta var att 40 000 människor främst åldringar och den personal som stöttade dem erhållit gratis massvaccination mot den säsongens vanliga influensa. Bara veckorna efteråt dök Coronan upp. Just när man blir vaccinerad inriktar sig immunsystemet helt på att bilda ett antikroppsvar mot den artificiella (vaccinet ) komponenten. Då nedreglerar samtidigt immunsystemet sitt alarmsystem mot fler inkräktare. Hos de drabbade som precis fått influensavaccinet stod med andra ord immunsystemet helt vidöppet under de dagar immunsystemet skulle rikta in sig på att bygga upp ett immunologiskt minne mot influensa viruset  (Ref. Sambandet Coronavirus – vaccinationer. Anna Böhlmark AlmaNova nr 2 – 2020 sid 32 … […]

LÄMNA ETT SVAR